Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló Anyaként lehetetlen újra a párkapcsolat?
Egyáltalán nem lehetetlen. Pl nemrég én is kezdeményeztem egy nőnél, akinek már van egy fia, de egyedül neveli. Sajnos nem voltam elég izmos. :)
Visszatérve a kérdésre. Egyáltalán nem zavaró, ha valakinek gyereke van. Az biztos, hogy néhány embernél ez már kizáró ok, de aki már közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz, azokat szerintem nem nagyon zavarja. Persze természet kérdése.
"...akkor jóval nehezebb"
Egy gyerekkel, már kapásból kirostálódik a férfiak 90%-a. Mert vagy élvezni akarja még a gyermektelen létet, vagy amúgy is úgy fogja föl, hogy más csibéjét nem költi ki, illetve kalandorok is lekerülnek a radarról.
nekem volt ilyen kapcsolatom, bő 3 évig tartott, aztán anyuka - szó szerint bekattant.
Több mint tíz év különbség volt köztünk, mi annak a jelentősége?
A gyerkőccel tök jól kijöttünk, őt sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!