Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló Anyaként lehetetlen újra a párkapcsolat?
Én egy özvegy asszonnyal ismerkedtem meg 12 éve ,azóta együtt vagyunk . Jó , lényegesen fiatalabb volt , 25 éves , 2éves gyerekkel akkoriban . Nem mondom,hogy mindig felhötlen volt a kapcsolatunk ,de már töb mint egy évtizede tart .
Egy jó barátom egy két gyerekes elvált nöbe szeretett bele - kétlem,hogy a gyerek olyan örült nagy akadály lenne. Sportolás általában olyan helyzet,ahol böven lehet ismerkedni :)
Hát nem tudom,én meg pont az ellenkezőjét látom,igaz párkapcsolatban élek,de soha annyi pasi nem akart még mióta gyerekem van. És nem szexre,hanem komoly kapcsolatra.
Valahogy azt veszem észre vagy úgy gondolom talán azért,mert rengeteg éretlen nő van,akiknek csak a pénz és a kinézet a fontos,lehet sokan úgy vannak vele,hogy nem akadály a gyerek mert azt el lehet fogadni,ha tartozik hozzá egy értelmes,szép,intelligens nő is.
Amúgy meg ha új kapcsolatba érkezik mér 1-2 gyerek,pláne mit számít,hogy van egy aki nem közös.
És nekem az összes egyedülálló anyuka ismerősömnek van új kapcsolata,pedig van akinek 3 gyereke is volt.
"Nem tudom, te mit értesz komoly kapcsolaton, de az éltkor, meg a kinézet pont két eléggé felszínes kritérium."
Nem tudom ezt mire írtad,mert nem volt szó arról,hogy életkor alapján választanék,csak arról volt szó ,hogy nem szeretnék 10 évvel fiatalabbal,mivel másra vágyunk és a kor különbség kiütközik egy idő után. Egy korombeli,érett társra vágyom.A kinézetet pedig nem is említettem !
Ha valóban az általad említett felszínes dolgok alapján döntenék,akkor nem érdekelne az általam feltett kérdésre a válasz.....
Egy dologra keresem a választ, hogy aki hasonló helyzetben lévő Anyuka...neki ez hogy sikerült ! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!