Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, egyedülálló anyaként, tényleg lehetetlen párt találni?
23 éves vagyok, a lányom 2 éves. Egyedül nevelem, a terhességemet is egyedül csináltam végig.
Mindenkitől azt kapom, hogy én már ne akarjak társat, erről lecsúsztam akkor, mikor eldöntöttem, hogy gyereket szülök. Tényleg ilyen lenne a helyzet?
Annyian találnak párt, akik 30 éves koruk körül vannak, a fiatalabb anyák miért ne találhatnának? Vélemények?
(a környezetemben is azt látom egyébként, hogy akik fiatalon szültek, még nálam is fiatalabban egyáltalán nem találnak maguknak párt) Mik lehetnek ennek az okai?
Egyszerű az oka: A férfiak nem szeretik más gyerekét nevelni, vagy akár elviselni, amit 100%-ig megértek és támogatok.
A nők ugyanis igenkor minden idejüket a kölökre fordítják, nekünk férfiaknak pedig szex kell, méghozzá sok.
Úgy mondjuk lenne nálam esélyed, ha top tier lennél és csak szexelni járnánk össze, de a gyerekkel sosem találkoznék. Sőt, szinte nem is tudnék róla, hogy létezik.
Nem lehetetlen, de én se mennék bele.
20 évesen felütöttek, nem lehetsz valami felelősségteljes ember.
Van két idősebb (harmincas) lány féltestvérem és apum ezt tudva jött össze anyával, aztán még jöttem én és akkor házasodtak össze. Azóta is együtt vannak kb 25 éve.
Ha még vállalnál az új férfival is gyereket, szerintem akkor nem probléma.
24/F
Na, nem lehetetlen, máris itt van egy jelentkező, az első válaszoló személyében.
Jöhet a következő kérdés. :)
Köszi a válaszokat.
Vállalnék, egy komoly kapcsolatban. Sajnos az előzőben én túlságosan szerelmes voltam, és azt hittem kölcsönös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!