Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, egyedülálló anyaként, tényleg lehetetlen párt találni?
23 éves vagyok, a lányom 2 éves. Egyedül nevelem, a terhességemet is egyedül csináltam végig.
Mindenkitől azt kapom, hogy én már ne akarjak társat, erről lecsúsztam akkor, mikor eldöntöttem, hogy gyereket szülök. Tényleg ilyen lenne a helyzet?
Annyian találnak párt, akik 30 éves koruk körül vannak, a fiatalabb anyák miért ne találhatnának? Vélemények?
(a környezetemben is azt látom egyébként, hogy akik fiatalon szültek, még nálam is fiatalabban egyáltalán nem találnak maguknak párt) Mik lehetnek ennek az okai?
Most kivételesen egyetértek a 28# válaszolóval.
Valóban nagyon buták, igénytelenek, elhanyagoltak szoktak lenni. Nincs hobbijuk, nincs műveltségük, mert ni cs idejük saját magukra.
"Fiatal, egyedülálló anyaként, tényleg lehetetlen párt találni?"
"Vélemények?"
"Annyian találnak párt, akik 30 éves koruk körül vannak, a fiatalabb anyák miért ne találhatnának?"
Nyilvan nehezebb de talan olyan ferfit kellene talalni akinek szinten van gyereke.
En biztos nem jottem volna ossze a felesegemmel ha lett volna egy gyereke es o se velem ha nekem lenne mas notol gyerekem.
En nem dolgoznek mas gyerekere meg még nevelni is, gondoskodni rola, vigyazni ra.
Gondolom 23 evesen nincs sajat hazad vagy berelt lakasod meg olyan munkad amivel ezt fizeted+ a gyereket es magadat is eltartod, foleg hogy elvileg gyesen vagy, hacsak nem egy szulod ment el gyesre hogy te dolgozhass.
Magammal sem voltam megelégedve, és elutasítottam mindenkit mondvacsinált indokokkal. Nem mintha javult volna a dolog, de legalább rájöttem a problémára.
Ne itt válaszolgass, hanem a társkeresőre regisztrálj gyorsan.
Amúgy egy hatalmas előnyöd van egy 30as anyukával szemben. A fiatal tested, gondolom a tiéd is visszaugrott eredetibe egy hét alatt.
Az ilyesmi sokat ér a férfiaknál:)
Én sem vállalnám be más gyerekét. De több ismerősöm is megtette ezt.
Szerintem szintén gyerekes, elvált apukával lazán tudnál ismerkedni.
Nem ezt mondom.. Hanem, hogy AKÁRKIÉT nem nevelném.
Ha valakinél azt érzem, amit éreznem kell, nem számít, hogy van-e gyereke. De gondolom ez fordított esetben is így kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!