Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, egyedülálló anyaként, tényleg lehetetlen párt találni?
23 éves vagyok, a lányom 2 éves. Egyedül nevelem, a terhességemet is egyedül csináltam végig.
Mindenkitől azt kapom, hogy én már ne akarjak társat, erről lecsúsztam akkor, mikor eldöntöttem, hogy gyereket szülök. Tényleg ilyen lenne a helyzet?
Annyian találnak párt, akik 30 éves koruk körül vannak, a fiatalabb anyák miért ne találhatnának? Vélemények?
(a környezetemben is azt látom egyébként, hogy akik fiatalon szültek, még nálam is fiatalabban egyáltalán nem találnak maguknak párt) Mik lehetnek ennek az okai?
Vagy olyat, aki egyébként normális, de mondjuk nem lehet gyereke, mert meddő, viszont szeretne. De ennek az esélye kb az 5-ös lottóéval ér fel.
A bátyám 12 éve összejött a (most már) feleségével, akinek akkor a lánya 5 éves volt. Ő imádja a gyerekeket, nem volt akadálya a kicsi a szerelemben. Azóta már van egy 9 éves közös lányuk és nagyon harmónikus az egész család, öröm rájuk nézni. Egyébként távolabbi ismerősök közül is van pár csajszi, aki 16-20 évesen szültek és azóta eltelt jópár év. Nekik is mind van párjuk, sőt, néhol közös gyerek is.
Ne aggódj, nem maradsz egyedül örökre, de valóban nehéz lesz.
Fiatal nőkênt valóban sokkal nehezebb helyzetben vagy.
Egyszerűen azért, mert a veled egykorú lányok többsége gyerektelen, a korban passzoló pasik még nem akarnak családot.
30+ kisgyerekes nő jobb helyzetben van mindkét szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!