Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik esélyt adnak egy csúnya arcú, átlagos alkatú, magas férfinak? 23F
Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 21:58
2/17 anonim válasza:
A magasság sok nő szemében elnyomhatja a másik két jellemzőt, mert az sokat számít, amúgy az átlagos alkattal nincs nagy gond, a csúnya arc meg olyan dolog, hogy te látod magad ilyennek - a nők viszont nem biztos, hogy csúnyának fognak látni.
3/17 anonim válasza:
Vannak. Tudod sokaknak nem a külső számít. Ha valaki velejéig romlott, attól, hogy kívülről élénk piros, még nem teszi vonzóvá hosszútávon. Egy kevésbé szép, fénytelen alma is lehet bárki számára mézédes.
Tehát a külső nem minden. 🍎
4/17 A kérdező kommentje:
#3: Értem én, de sokan vannak, akik kívül és belül is szépek, akkor pedig felesleges bármilyen téren is kompromisszumot kötni.
2018. ápr. 6. 22:13
6/17 A kérdező kommentje:
Nálam előnyösebb külsővel rendelkezni nem nehezebb, ezen a téren eleve vert helyzetből indulok, belsőleg pedig lehet ugyanúgy kedves, udvarias, értelmes, vicces, érdekes stb az a férfi is.
2018. ápr. 6. 22:18
7/17 anonim válasza:
Lehet csak TE látod magad így, esetleg küldenél képet?
8/17 A kérdező kommentje:
Nincs rólam fotó hosszú ideje, nem szeretem látni magam képeken sem.
2018. ápr. 6. 22:21
9/17 anonim válasza:
Én lassan már csak a csúnya arcúaknak adok, legalább nem kacsingat félre...:D
10/17 anonim válasza:
Az elég sok pénze van, akkor igen. :)
Ez az egyik legfontosabb dolig nekik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!