Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem a neten egy lánnyal, de kiderült, hogy különleges, szerintetek most mi legyen?
Megismerkedtem a neten egy társkeresőn egy lánnyal, nagyon jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy sok közös témánk van és sok közös van bennünk, annyira jól ment minden. Elkértem a facebookját is, hogy bejelölném, ha megadja nekem. Azonnal megadta. Bejelöltem.
Most messengeren beszélgetünk, kiderült, hogy nagyon okos, informatikus programozó, programokat ír.
Minden olyan jól ment. Aztán feljöttek témába a párkapcsolatok, szex, szexualitás és elkezdett célozgatni a dologra, mondta, hogy őszinte akar lenni velem, az elején ne igazán értettem, hogy mit akar mondani. Majd elmondta, hogy ő habár lánynak néz ki, ő kicsit különlegesebb lány, még ekkor sem értettem, hogy mire céloz, majd érezve a zavarodottságomat és értetlenségemet elmondta, hogy teljesen őszinte lesz és megmondta, hogy ő transzszexuális. Ez engem meglepett, nem gondoltam volna, ő ilyen, teljesen nőként néz ki, semmit sem lehet észrevenni rajta ami a "különlegességére" terelné a gyanút, teljesen nőnek néz ki, nagyon dekoratív és csinos.
Szóval az a kérdésem, hogy gondolkodóba estem és összezavarodtam, nem tudom, hogy mit tévő legyek, hagyjam abba az ismerkedést és szakítsam meg a kapcsolatot, vagy menjek tovább?
Nagyon kedvesen magához is meghívott, hogy töltsünk együtt szabadidőt valamelyik hétvégén.
Még sosem volt dolgom ilyen lánnyal, nővel? Mit tegyek most?
31f
Amúgy tudod, hogy ez a "nő" valójában FÉRFI?
Tehát a gyengébbek kedvéért: FARKA VAN mint neked.
Ezt azért sikerült értelmezni?
Ha nem, akkor nézz bele a gatyádba.
Nála ez konkrétan mit jelent? A transzszexuális ugye egy gyűjtőfogalom.
Fiúnak született, de átműttette magát?
Fiúnak született, csak nőként él? (Úgy öltözik, beszél, stb., de megvan még neki a pénisze.)
Lánynak született (mert ugye annak néz ki), de lelkileg férfi?
Hermafrodita és inkább a női vonalat erősíti?
Nokent el, de atoperaltak vagy meg mindig ferfi nemi szervei vannak?
Egyebkent, nem tudom, szerintem ha szimpatikus, es el tudod fogadni, hogy esetleg mashogy zajlana a nemi eletetek, akkor talalkozz vele.
Ok, helyesbitek. Mindenkepp talalkozz vele legalabb egyszer, mert eloben azert lehet, hogy jobban latszik a dolog.
Es mondjuk nezd meg a Siro Jatek cimu filmet inspiracionak
Először videochatelj vele.
Ha a férfihang mellett a kinézete még mozgás közben is nőies, akkor gondolkodj el rajta, hogy ezt bevállalod-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!