Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedtem a neten egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem a neten egy lánnyal, de kiderült, hogy különleges, szerintetek most mi legyen?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem a neten egy társkeresőn egy lánnyal, nagyon jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy sok közös témánk van és sok közös van bennünk, annyira jól ment minden. Elkértem a facebookját is, hogy bejelölném, ha megadja nekem. Azonnal megadta. Bejelöltem.

Most messengeren beszélgetünk, kiderült, hogy nagyon okos, informatikus programozó, programokat ír.

Minden olyan jól ment. Aztán feljöttek témába a párkapcsolatok, szex, szexualitás és elkezdett célozgatni a dologra, mondta, hogy őszinte akar lenni velem, az elején ne igazán értettem, hogy mit akar mondani. Majd elmondta, hogy ő habár lánynak néz ki, ő kicsit különlegesebb lány, még ekkor sem értettem, hogy mire céloz, majd érezve a zavarodottságomat és értetlenségemet elmondta, hogy teljesen őszinte lesz és megmondta, hogy ő transzszexuális. Ez engem meglepett, nem gondoltam volna, ő ilyen, teljesen nőként néz ki, semmit sem lehet észrevenni rajta ami a "különlegességére" terelné a gyanút, teljesen nőnek néz ki, nagyon dekoratív és csinos.

Szóval az a kérdésem, hogy gondolkodóba estem és összezavarodtam, nem tudom, hogy mit tévő legyek, hagyjam abba az ismerkedést és szakítsam meg a kapcsolatot, vagy menjek tovább?

Nagyon kedvesen magához is meghívott, hogy töltsünk együtt szabadidőt valamelyik hétvégén.

Még sosem volt dolgom ilyen lánnyal, nővel? Mit tegyek most?

31f

2018. nov. 11. 14:25
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
6%

Amúgy tudod, hogy ez a "nő" valójában FÉRFI?

Tehát a gyengébbek kedvéért: FARKA VAN mint neked.

Ezt azért sikerült értelmezni?

Ha nem, akkor nézz bele a gatyádba.

2018. nov. 11. 15:43
 12/47 anonim ***** válasza:
87%

Nála ez konkrétan mit jelent? A transzszexuális ugye egy gyűjtőfogalom.

Fiúnak született, de átműttette magát?

Fiúnak született, csak nőként él? (Úgy öltözik, beszél, stb., de megvan még neki a pénisze.)

Lánynak született (mert ugye annak néz ki), de lelkileg férfi?

Hermafrodita és inkább a női vonalat erősíti?

2018. nov. 11. 15:44
 13/47 A kérdező kommentje:
Fiú testben született, női ruhákat hord, nőként ápolja a testét, nőként hordja a haját, sminkel, anői nem jellemzői szerint él, mint mondtam nem teljesen nőkre jellemző testeben.
2018. nov. 11. 15:59
 14/47 A kérdező kommentje:
A női nem jellemzői szerint él.
2018. nov. 11. 16:00
 15/47 anonim ***** válasza:
89%

Nokent el, de atoperaltak vagy meg mindig ferfi nemi szervei vannak?

Egyebkent, nem tudom, szerintem ha szimpatikus, es el tudod fogadni, hogy esetleg mashogy zajlana a nemi eletetek, akkor talalkozz vele.

Ok, helyesbitek. Mindenkepp talalkozz vele legalabb egyszer, mert eloben azert lehet, hogy jobban latszik a dolog.

Es mondjuk nezd meg a Siro Jatek cimu filmet inspiracionak

2018. nov. 11. 17:01
 16/47 A kérdező kommentje:
Férfi nemi szerve van még.
2018. nov. 11. 17:10
 17/47 anonim ***** válasza:
35%
Tok egyszeru ha bejonnek a himnemuek akkor jo ha nem akkor lepj mar tovabb.
2018. nov. 11. 18:06
 18/47 anonim ***** válasza:
38%
Igen, de akkor is férfi valójában. Szerintem...
2018. nov. 11. 18:10
 19/47 anonim ***** válasza:
84%

Először videochatelj vele.

Ha a férfihang mellett a kinézete még mozgás közben is nőies, akkor gondolkodj el rajta, hogy ezt bevállalod-e vagy sem.

2018. nov. 11. 18:16
 20/47 A kérdező kommentje:
Elkértem a telefonszámát. Egy telefon beszélgetés, valószínű, hogy el fogja dönteni mi lesz a következő lépésem.
2018. nov. 11. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!