Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19780805 kérdése:
11hónapja szinte napi kapcsolatban vagyunk minden héten találkozunk mondtam neki szeretem sokat foglalkozunk egymással szexelünk is mindig de nem szeretne csak baráti kapcsolatot??miért ?hogy van ez én érzem hogy szeret???
Figyelt kérdés
#Néha sok vagyok neki igazán különleges nő nagyon szeretem és #És tudja is ... külön élünk senkinek nincsen párja
2022. szept. 18. 14:59
1/8 anonim válasza:
Nem szeret, megmondta. Szexpartnernek megfelelsz, de nem akar tőled kapcsolatot. Azért csinálja, mert neki így kényelmes, ha szereted távolodj el tőle, csak az idődet pazarlod vele, és egy normális kapcsolat lehetőségét zárod ki az életedből miatta.
2/8 anonim válasza:
Szexuális játékszer vagy. Örülj hogy van kivel dugnod! Bárcsak nekem lenne egy olyan nő aki csak használna.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon szeretem tudja érzi ..azt mondta nem szeretne barátként elveszíteni...nagyon szarul vagyok ez miatt. ..tegnap este haza sem engedett miután elmesélte hogy többnyire az én hozzá állásom miatt nem alakult ki benne ilyen érzés mert én mindig elrontom féltékenység és hasonlók...de este még is együtt voltunk szeretkeztünk oda adó volt én többet szeretnék .....kizárni az életemből csak úgy tudom mintha sose ismertem volna ...ez nem megy ....mondtam neki is olyan dolgokat mondott hogy fiatal vagyok lesz majd más eltörött a mécses ekkor teljesen ....
2022. szept. 18. 16:01
4/8 A kérdező kommentje:
Meg vigasztalt együtt aludtunk barát lehetek de párom nem akar lenni egyszer így gondolja egyszer úgy teljesen kivagyok már ez miatt nem véletlenül nem engedett haza hogy vezessen az autóm ....mit tevő legyek !!??nem vagyok idős de fiatal sem ....szeretem nagyon 😔
2022. szept. 18. 16:06
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom egyik napról a másikra ezt lezárni ....nem megy és nem is akarom😞😓
2022. szept. 18. 16:13
6/8 anonim válasza:
Te nem őt szereted, hanem azt az érzést amire vágysz. Bármire lefogadom hogy te vagy a fiú!
7/8 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a fiú...nagyok sok szép és jó érzést kapok és kaptam tőle...nagyon fontos nekem.szinte minden szabadidőnket együtt töltöttük
2022. szept. 18. 16:16
8/8 anonim válasza:
Cimbi! Ezen át kell esni. Nekem is nehéz volt, kísétetiesen ugyanez volt a szitu. Nekem 1 év volt kiheverni, de utólag már csak smafuként gondolok rá. Oké, ez neked nem vigasz.
Ha egy nő állandóan csak a barátságot hajtogatja, akkor legyél férfi, és hagyd ott. Mond meg neki hogy neked ez így nem megy, te szereted, de ha így dönt akkor keresel mást. Add át neki a hiányérzetet, ő érezze hogy kit veszített.
Így jelenleg olyan vagy mint egy plüss maci, egyáltalán nem vagy vonzó női szemmel. Legyél férfias, kemény aki a saját élete és érzelmei ura. Ne érd be morzsákkal. Tanuld meg, a fejlődés fájdalommal jár! Én szurkolok neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!