Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlanátok, hogy újra higgyek a szerelemben?
Nem tudom, jó kategória-e, remélem maradhat.
Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem hiszek a szerelemben: hiszem, hogy az azonos neműek között lehet igaz szerelem. De én már heterók között nem tudok hinni benne. Mindenhol azt látom, hogy képtelen működni: szüleimnél, barátaimnál, ismeretleneknél és ismerősöknél, saját tapasztalat is. Én magam heteró vagyok, de sokszor sokkal mélyebb a kapcsolatom - ezt érzelmileg, lelkileg értem - a velem azonos nemű barátaimmal, mint bármelyik pasimmal. Nem érzem a kapcsolódást velük, nem érzem, hogy jobban tudnám őket kedvelni, nagyobb szenvedéllyel szeretni, mint a barátaimat. Kezdek nagyon kiábrándulni. Tudtok ajánlani olyan filmet vagy könyvet vagy bármit, amiben férfi és nő között olyan szerelem van, ami visszaadja a hitem?
Remélem, nem teljesen hülye a kérdés, de olyan csalódott vagyok néha.
Kérdező a szerelem egy érzés ami jön megmagyarázhatatlan módon és nem lehet megtartani mert őszinte, mély és tiszta.
Hiába ringatják magukat az emberek abba a hitbe hogyha "dolgoznak" azért, hogy ne hűljön ki akkor nem fog mert már hátsó szándék vezérli őket.
A szerelem csak van és nincs.
Az egyik legszebb érzés a világon, de a szeretet is ugyanúgy.
Egyébként azért írtam, hogy hiábavaló tenni érte mert mennyi ember semmirevaló és a párja mégis szereti.
Amikor már kiszeret belőle akkor ér véget a kapcsolat (már ha nem tartja vissza pénz, kapcsolatfüggőség).
Köszönöm az ajánlásokat 5#
A többieknek... igazatok lehet. Persze, tudom, de mégis. Biztos más is érezte már így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!