Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok és nem tudom, mitévő legyek. Főleg nőktől/lányoktól kérdem, hogy szerintetek reménykedhetek még? Férfiak tapasztalatai is érdekelnek. (Ffi/32)

Figyelt kérdés

Egy hónappal ezelőtt voltam kint Indonéziában. Megismerkedtem egy gyönyörű, okos, vicces lánnyal (28). Én is tetszettem neki. Együtt töltöttünk pár napot és olyan érzésem volt, mintha már évek óta együtt lennénk. Nem voltak titkok, nem volt szégyenlősködés. Aztán elváltak útjaink. Egy pár napig még boldogan irkáltunk egymásnak, facetimeoltunk, terveztük, hogy együtt elutazunk valahová és ő meglátogat engem, azonban pár nappal később elhidegült.

Néhány hónappal korábban lépett ki egy párkapcsolatból, amiben a srác nagyon összetörte a szívét. Azt mondta, rájött, hogy nem akarja ezt megismételni, nem akar egy ilyen bonyolult kapcsolatot, amiben a végkimenetel kockázatos és nehéz elérni a célt. Inkább ne is áltassuk magunkat.

Én szerelmet vallottam neki, amin ő meglepődött és megint pár napig újra többször videóbeszélgettünk, vígan irkált, küldözgette a képeket és hangüzeneteket, de utána újfent elhidegült. Megmondta, hogy ő is érez valamit irántam, de már nem bízik az érzelmeiben, mert mindig ilyen lehetetlen kapcsolatokba viszik őt. 30 éves kora előtt meg akar házasodni (még 2 év) és elrendezni az életét. Erre nekünk nincs időnk és amúgy is kétes a kimenetel.

A kérdésem, hogy szerintetek ha tovább küzdök, van esélyem? Sok mindent feláldoznék vagy feladnék érte. Amúgy az ő családja és ő is kint nagyon tehetős, nem az a fajta gold digger, aki csak úgy ráakaszkodik azokra a nyugatiakra, akik meg tudnak venni egy repjegyet Ázsiába és abban reménykedik, hogy ez egy kiút a szegénységből. Úgy hiszem, tényleg megszeretett ő is.

Még kb. 25 évesen volt egy barátnőm, aki otthagyott és eléggé összetörtem. (Kb. ő is így érezhet most a szakítása után.) Pár hónappal később felkeresett egy volt nagy szerelmem Csehországból. Meglátogatott, itt töltött egy hetet, nagyon jól éreztük magunkat, de én még nem voltam kész egy új kapcsolatra és nem erőltettem a dolgot. Pedig ő szeretett, ideköltözött volna hozzám, feladta volna értem az életét, de én ezt abban a helyzetben nem tudtam kellően értékelni és túlságosan hideg voltam hozzá. A lány azóta megházasodott. (Azt hiszem, ez volt életem eddigi legnagyobb hibája.) Elképzelhető, hogy az indonéz lány is így van velem és csak időt kéne neki hagynom? Racionális érvelésnek van itt értelme? Ha küzdenem kell, milyen eszközökkel tegyem?

tegnap 20:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Az még fontos lehet, hogy a kapcsolat, amiből kilépett, szintén távkapcsolat volt.
tegnap 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
32 éves vagy.
tegnap 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Sajnálom,de ez pontosan olyan helyzet,amit akarással nem hogy megoldani nem tudsz,de èppen az ellenkezőjét èred el.Tehát te rá vetíted ki a mèly èrzelmeidet,miközben ő ezt kèptelen èrtèkelni, bármennyire is szeretné,tegyük fel.A szíve nem a tièd.Ezt a mondatot kell jó mèlyre bevèsned.

Tudom,fáj,nekem is összetörte a szívem egy fèrfi pár hónapja...de kènytelen vagy velem együtt elfogadni a tènyek makacs mivoltát.

Ha pedig neked szánta a Sors, úgyis valahogy visszatèr az èletedbe,ehhez viszont útjára kell engedni,bármilyen nehéz.

tegnap 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen van értelme, érezze hogy nem mondasz le róla.

Szorítok, és jó volt olvasni ilyen szépen megfogalmazott írást 🙂

tegnap 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked mi a terved?

Te is meg akarsz házasodni 2 éven belül?

Mert ha nem, akkor nincs esély.

Ha ugyanaz az életterved, akkor van.

És ő a saját országában akar maradni?

És te?

tegnap 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

De különben pár nap az nagyon kevés!

Először még csak az együttjárásra kellene gyúrni. Arra mik a lehetőségek?

Együtt tudtok ölteni mondjuk havonta 1 hetet?...

tegnap 22:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat 😊

#5-6: A terveink hasonlóak, ez nem akadály. Mondjuk havonta egy hétvégét és negyedévente egy hetet tudnánk együtt tölteni.

Mindketten tudjuk, hogy nem rögtön a második alkalommal fogom megkérni a kezét és jobban meg kell ismerjük egymást. Ő azonban úgy látja, hogy a házasság felé, mint végső cél felé vezető út akadályokkal van tele, amin ő nem akar elindulni, mert túl kockázatos. Ha pedig nem látja elérhetőnek a végső célt, akkor miért fecsérelné az idejét együttjárásra. Ha az egyik akadályban megbotlik, akkor csak újra összetöri a szívét. Ezt ő mondta, bár más szavakkal.

Igen, nagyon kevés az a pár nap, de arra elég, hogy a legfőbb tulajdonságait megismerje az ember a másiknak és döntsön, hogy érdemes-e ezért kockázatot vállalni. Én úgy érzem, hogy érdemes. Volt, hogy ő is úgy érezte, de most azt mondja, mégse. Arra vagyok kíváncsi, hogy azért mondja ezt, mert már tényleg így is gondolja, vagy azért, mert az előző kapcsolata úgy megviselte, hogy most nem akar az érzéseire hallgatni. Ha eltelik pár hónap vagy fél év, a sebek begyógyultával megváltozhat az álláspontja? Vagy teljesen vakon tapogatózom és valami más jár a fejében? Mi lehet az oka, hogy ilyen bizonytalan és van lehetőségem ezt a bizonytalanságot eloszlatni?

tegnap 23:54
 8/9 anonim ***** válasza:

"havonta egy hétvégét és negyedévente egy hetet tudnánk együtt tölteni."

az nagyon kevés.

Csak annyira jómódú, hogy többet nem tud utazni ennél?...

ma 00:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért sajnos az is lehet, hogy személyesen jó voltál búfelejtőnek egy kicsit, később online pedig egótuningnak, de nem akar tőled semmi komolyat. Szurkolok mindenesetre, hogy ne így legyen!

28N

ma 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!