Ovitrelle tüszőrepesztő után 11. napon nem reggeli vizeletből halvány pozitív a terhességi tesztem. Ezt még vajon az injekció okozza, vagy esetleg reménykedhetek hogy baba van a dologban? Tapasztalatokat szívesen olvasnék ezzel kapcsolatban. ☺
Sajnálom, a kérdésedre nem tudok válaszolni, de a helyedben elmennék egy HCG vérévelre, majd pár nap múlva egy újabbra. Így tuti biztos lenne a dolog. Ha nőne az érték, ott már van valaki, nem pedig az Ovitrelle kavar be.
Drukkolok! 😊
Szia!
Holnap okosabbat és konkrétabbat fogok tudni mondani, mert megyek vv-re.
Nekem szteroid miatt kellett mennem előbb vv-re. Beadás után 8 nappal 9,9 volt a HCG tegnapelőtt. Holnap megyek megint, akkor 10 nappal leszek beadás után.
Ma szép pozi lett a predictor early. Holnap kiderül merre mozdult a HCG.
Tavasszal beadás után 10,5 nappal teljesen negatív volt a teszt, de rá két napra már halvány pozi.
Holnap is írj, hogy mizu :)
Ja, második vagyok :) Az előző hsz is én voltam:)
Tavasszal terhes lettem, sajnos nem maradt meg, az 5. héten spontán elment....
Sajnálom...☹ Nekem is volt már két vetélésem sajnos...☹
De úgy tűnik engem is az injekció tréfált meg, ma reggel már negatív lett a teszt...remélem 2-3 nap és újra pozitív lesz, bár eléggé elkedvetlenített a dolog...😕
Na sikerult?
Nekem sajnos nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!