Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder algoritmus szakértő férfiak! Mennyire normális az, hogy regisztráció után az első 2 napban kaptam kb. 17 lájkot, aztán a 3. és 4. napban 0-t? Előfizettem első nap féláron Tinder Goldra, mégis megálltak a lájkok.
Teljesen "normális".
Az első nap megy a boost, aztán ha nem kiemelkedően népszerű a profilodra a reakció, utána semmi.
A Tinder gold-ért nem jár like, de még a platinumért sem. A like az akkor van, ha vonzó a portfólió.
A 17 meglévőből nem tetszik egy sem?
Párkapcsolatot keresek és egyik lájkoló sem tetszett eléggé.
4 nap után még mindig 0 match, pedig eskü, hogy nem vagyok ronda. Valamivel átlag feletti a külsőm, de úgy tűnik, hogy ez nem elég.
Töröld magad és regisztrálj újra, lehetőleg holnap 6 körül. Addig nézd át a képeid, legyen belőlük 4-5 normális.
Az előfizetést ne aktiváld addig újra, míg nincs elég lájkod, addig jelölgess csak szépen.
Ha már elég like összjött, csak akkor nézd meg.
(A visszaigazoló e-mailben lévő kóddal tudod majd újra aktiválni az előfizetésed.)
Ha eljutottál idáig és este 9 előtt van még, akkor nyomhatsz egy kiemelêst is.
(Ne vegyél külön, hanem upgradelj platinum-ra, azzal kapsz egyet, csak a különbözetet kell kifizetni.)
Ami ebből összejön, az elég jól megmutatja, hogy mire számíthatsz a Tinderen a továbbiakban.
(Az előfizetést ne felejtsd el lemondani, mert automatikusan megújul, ha nem teszed.)
3"Töröld magad és regisztrálj újra, lehetőleg holnap 6 körül. Addig nézd át a képeid, legyen belőlük 4-5 normális."
Ez egy remek módja hogy kapjon egy shadowban-t:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!