Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder algoritmus szakértő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder algoritmus szakértő férfiak! Mennyire normális az, hogy regisztráció után az első 2 napban kaptam kb. 17 lájkot, aztán a 3. és 4. napban 0-t? Előfizettem első nap féláron Tinder Goldra, mégis megálltak a lájkok.

Figyelt kérdés
aug. 10. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen "normális".

Az első nap megy a boost, aztán ha nem kiemelkedően népszerű a profilodra a reakció, utána semmi.

A Tinder gold-ért nem jár like, de még a platinumért sem. A like az akkor van, ha vonzó a portfólió.

A 17 meglévőből nem tetszik egy sem?

aug. 10. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Párkapcsolatot keresek és egyik lájkoló sem tetszett eléggé.

4 nap után még mindig 0 match, pedig eskü, hogy nem vagyok ronda. Valamivel átlag feletti a külsőm, de úgy tűnik, hogy ez nem elég.

aug. 10. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Töröld magad és regisztrálj újra, lehetőleg holnap 6 körül. Addig nézd át a képeid, legyen belőlük 4-5 normális.

Az előfizetést ne aktiváld addig újra, míg nincs elég lájkod, addig jelölgess csak szépen.

Ha már elég like összjött, csak akkor nézd meg.

(A visszaigazoló e-mailben lévő kóddal tudod majd újra aktiválni az előfizetésed.)

Ha eljutottál idáig és este 9 előtt van még, akkor nyomhatsz egy kiemelêst is.

(Ne vegyél külön, hanem upgradelj platinum-ra, azzal kapsz egyet, csak a különbözetet kell kifizetni.)

Ami ebből összejön, az elég jól megmutatja, hogy mire számíthatsz a Tinderen a továbbiakban.

(Az előfizetést ne felejtsd el lemondani, mert automatikusan megújul, ha nem teszed.)

aug. 10. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Pénzlehúzás az egész, előtte azért kapsz sok lájkot, hogy maradj.
aug. 11. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
"pedig eskü, hogy nem vagyok ronda" :D Mit írtál ki az adatlapodra? Tudok gondolni néhány dologra, minthogy a szöveged alapján nem vagy szimpi, helyesírási hibákkal odabüfiztél valamit, vagy rossz képeid vannak fent de te nem látod, hogy előnytelenek, vagy érdektelen hobbikat adsz meg, vagy kiírtad, hogy dohányzol. Tudom, tudom, nem ez alapján kellene választani, de ez van, az ismeretlenül szemezgetés ilyen...
aug. 11. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:

3"Töröld magad és regisztrálj újra, lehetőleg holnap 6 körül. Addig nézd át a képeid, legyen belőlük 4-5 normális."

Ez egy remek módja hogy kapjon egy shadowban-t:D

aug. 11. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!