Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss tinder regisztráción nincs semmi like, mi lehet a gond?
Régebben amikor új tindert csináltam, azért volt mozgás... ma pár órája újra regisztráltam, tavaly nyáron töröltem magam.
Volt egy like, de ennyi, azelőtt volt ilyen 8, kb egy órán belül... mi lehet a gond?
Ez már csak azért is furcsa, mert nekem férfiként totál üres profilra is összejön a napi egy like. Ok, pesti vagyok, szóval könnyő csak félrehúzásokból is összeszedni.
Az tény, hogy már ez a platform is túl van a csúcson, de még sokan használják, mert nincs igazán más értelmes online társkereső. Szóval passzolom. Nem tudom miért nem jönnek a likjaid.
Az beugrott, hogy a képeimre csináltam ilyen "kisebb grafikai változtatást", pl egy vékony vonalat, mert kép alapján beazonosít, hiába a 6 hónap.
Továbbá kieresztettem az életkort és a távolságot, úgy lett like. Azt is olvastam, hogy ekkor ugyan nem shadowban, de az ELO számot visszahozzák, tehát szar pozícióból indulsz.
Emiatt mondjuk egy pert is megérdemelnének...
Most csináltam másikat, másik telóról ismét kicsit megbuherált képekkel, 2 perc után már jött is a like.
A nők elvárásai ennyire elszálltak.
(Amúgy annyira abszurd az egész... Leírja egy csomó pasi az ilyen tapasztalatát és lazán jön pár nő, aki áthúzza az egészet annyival, hogy nem is nagyok a nők elvárásai, mert ez sérti az egójukat. Nekem pl. lett már élőben és netről is párkapcsolatom, de még szexkapcsolatom is. Tinderen 1-2 match jött össze, szörnyű randikkal. Átlagosan nézek ki a környezetem szerint.)
Ronda vagy. Esetleg túl átlagos, nem nézel ki elég jól a Tinderes elvárásoknak: a férfiaknak csak a legjobban kinéző 5-10%-a kapja a likeok, matchek 80-90%-át. A többieknek be kell érniük a maradék "lehetőséggel"...
Erről szól az online és már az offline társkeresés is.
"Erről szól az online és már az offline társkeresés is.":
Ez az igazi gond. Ha egy nő otthagyja az online társkeresést, azt nem azért teszi, mert az ott kapott férfiak túl jók voltak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!