Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagy egyedül? Szerinted miért nem találsz normális párt magadnak? Hol a hiba? Korotok és nemetek írjátok oda.
Több, mint egy éve.
Tulajdonképpen szerettem valakit, akivel nem sikerült a kapcsolatunk,utàna nem kellett màs.
Azután pedig ràjöttem, belehabarodtam valaki másba. Vele nem vagyok együtt, csak messziről reménykedem.Egyelőre ez a helyzet, aztán majd meglátjuk...😀
Állítólag jóképű pasas vagyok, a nekem tetsző, széparcú és vékony nőket mégsem érdeklem. Ronda meg nem fog kelleni.
29F
33N
10+ éve, illetve lényegében mindig
Ok: mélyen átlag alatti kinézet (főleg arc) és hogy ezt nem kompenzálom sem alárendelődő, mindent eltűrő és magára vállaló szolgalelkűséggel (nem akarom), sem pedig stand-uposokat megszégyenítően szórakoztató, lenyűgözően érdekes személyiséggel (nem tudom, nem vagyok ilyen).
Kb 2 éve, előtte is pár évig csak futó kalandjaim voltak, az utolsó komoly kb 4-5 éve ért véget.
Nem igazán járok olyan körökbe ahol ismerkedni tudnék, bár ezen mostanában egyre jobban próbálok változtatni.
24F
Soha nem volt senkim.
Azért nem, mert nincs előnyös tulajdonságom.
Biztos bennem van a hiba.
28f
Nem írok, kort, csak nemet, és kg.ot. nő (gyárilag) és 80
Ez utobbi miatt nem
2 éve, azóta csak pár hónapos "kapcsolataim" voltak, amiket nem neveznék komolynak.
Miért vagyok egyedül? Rosseb se tudja. Biztos van velem is valami gikszer, mert folyton csak olyanokat találok, akik kapni nagyon szeretnek, kivenni a pozitív részét a kapcsolatnak, aztán odébb állni ha már nekik is kellene valamit tenni.
1, 42 éves vagyok, sosem volt párkapcsolatom;
2-3, Az ok, hogy van egy alapbetegségem, így nem kellek senkinek sem. Valamint kicsit túlzóan introvertált vagyok.
Tehát összesítve bennem van a hiba. (F42)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!