Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagy egyedül? Szerinted miért nem találsz normális párt magadnak? Hol a hiba? Korotok és nemetek írjátok oda.
Akkor válaszoljak én is. 🙂
Én bő egy éve lettem kidobva egyik napra a masikra úgy hogy semmi előjele nem volt.
Megelőző nap még becézgetes szeretkezés minden volt.
És utána "időt kért" ami ugye a gyávák szakítása. 🙂
Azóta próbálok direkt nem közel kerülni a páromhoz partneremhez mert félek ha beleszeretek megint ez lesz. 😔
Inkább megyek tovább.
43 F
Egyrészt eleve nem vagyok az a kezdeményező típus, így aztán nagyon nehéz olyan lányt találni, aki nem fogja a legelső randin elvárni, hogy minimum fél napos programra vigyem.
Nem is vagyok biztos benne magam sem, hogy milyen lányok valók magam mellé sem, kinél lenne egy magamfajtának érdemes kezdeményezni, mert a nincs ló jó lesz a szamarat próbáltam és az volt az eredménye, hogy meg sem tudtam csókolni és nagyon max kb 3 másodpercig voltam kemény odalent az egész randi alatt.
"nem úgy tűnik, mintha manapság ismerkednének élőben az emberek, még tanfolyamokra is jártam ahol egymással se beszéltek az ott lévők"
Ez mennyire így van, és valós probléma!
27 éve vagyok egyedül az oka hogy nagyon ronda vagyok egyáltalán nem vagyok arcra egy jóképű férfi.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!