Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta vagy egyedül? Szerinted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta vagy egyedül? Szerinted miért nem találsz normális párt magadnak? Hol a hiba? Korotok és nemetek írjátok oda.

Figyelt kérdés
Nyilván egyedülallóakhoz szól a kérdésem.
aug. 21. 13:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Akkor válaszoljak én is. 🙂

Én bő egy éve lettem kidobva egyik napra a masikra úgy hogy semmi előjele nem volt.

Megelőző nap még becézgetes szeretkezés minden volt.

És utána "időt kért" ami ugye a gyávák szakítása. 🙂

Azóta próbálok direkt nem közel kerülni a páromhoz partneremhez mert félek ha beleszeretek megint ez lesz. 😔

Inkább megyek tovább.

43 F

aug. 21. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Özvegy, vak nőként nevelem a kislányom, szerintem nem kell elmondanom, mért vagyok és leszek egyedül!
aug. 21. 20:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt eleve nem vagyok az a kezdeményező típus, így aztán nagyon nehéz olyan lányt találni, aki nem fogja a legelső randin elvárni, hogy minimum fél napos programra vigyem.

Nem is vagyok biztos benne magam sem, hogy milyen lányok valók magam mellé sem, kinél lenne egy magamfajtának érdemes kezdeményezni, mert a nincs ló jó lesz a szamarat próbáltam és az volt az eredménye, hogy meg sem tudtam csókolni és nagyon max kb 3 másodpercig voltam kemény odalent az egész randi alatt.

aug. 22. 08:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
#13: 24/F lemaradt
aug. 22. 08:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"nem úgy tűnik, mintha manapság ismerkednének élőben az emberek, még tanfolyamokra is jártam ahol egymással se beszéltek az ott lévők"

Ez mennyire így van, és valós probléma!

aug. 22. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:
72%

27 éve vagyok egyedül az oka hogy nagyon ronda vagyok egyáltalán nem vagyok arcra egy jóképű férfi.

27/F

aug. 23. 00:09
 17/17 anonim ***** válasza:
87%
25 éve vagyok teljesen egyedül, még egy kavarásom se volt, amit a magasságomnak (170 cm) és az arcomnak és az ebből fakadó önbizalomhiányomnak köszönhetek. A testem sportos, mert azt hittem ha izmos leszek kelleni fogok a nőknek. Plot twist: de nem kellek/kellettem.
aug. 23. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!