Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek két hete lett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek két hete lett egy új kollégája, akivel szerinte nagyon jó "barátok"lettek, annyira,hogy a srác az elmúlt héten minden nap szóba jött valamilyen formában, amiből ezután egész napos üzenetváltások lettek WhatsApp-on.Őszintén ez normális?

Figyelt kérdés
Még este 22 órakor is ment a chatelés, mikor már feküdt az ágyban mellettem.Sőt még teregetés közben is a kezében volt a telefon és írogatott neki. Folyamatosan a kollégájával beszélt, és ez sajnos féltékenységet váltott ki belőlem, és veszekedni kezdett velem, mikor a nem tetszésemet szóvá tettem. Én voltam a hibás?

máj. 6. 10:22
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem normális, hogy ennyire rá van függve a pasasra.
máj. 6. 10:24
 2/37 anonim ***** válasza:
78%
Kuka a csaj ne szórakozz. Mellettem ne legyen ennyire jóban más palival. De majd jönnek a megmondó emberek, hogy ez teljesen normális, meg ne mondd meg neki mit csináljon, neked nem való párkapcsolat ha ilyentől féltékeny vagy blabla. Ilyen lett a világ. Csak kíváncsi lennék az ilyen emberekre, mikor megcsalják őket és tükörbe néznek mit látnak? Mert egy nagy szamarat kéne. Ilyen rövid idő alatt ennyire jóban lenni, szerinted nem tetszik neki? Csak barátok persze :D
máj. 6. 10:28
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha pár szavas üzenetet váltottak volna munkaügyben az más lenne. Ebből már csak egy lépés a megcsalás. Én megmondanám neki, hogy csomagolhat is az új csávóhoz...
máj. 6. 10:45
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, ezt te is érzed. Ne csinálj magadból bohócot, megalázod magad, ha vele maradsz.
máj. 6. 10:48
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem normális. Mondom ezt úgy, hogy alapjáraton én nem vagyok egy féltékeny típus, de ez nálam is kiverné a biztosítékot.
máj. 6. 10:54
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt, hogy új munkahelyre kerülve nagyon egy hullamhosszon voltunk egy sraccal, külsőre is szimpatikus volt. Ekkor már évek óta kapcsolatban voltam.

Ahogy tudtam, kerultem, minimálisra szorítottam a kontaktot. Ha nem akarna tőle semmit, ő is így tett volna, ahogy én.

máj. 6. 11:06
 7/37 anonim ***** válasza:
16%
Nagyon gáz vagy te is, meg a csajod is. A csajod nem is tudom hogy gondolja ezt, te meg azért, mert még örlődsz is, hogy te toltad túl. Papucs :D mondjuk az előző kommentelő is gáz, az is biztos jó kapcsolat lehet, hogy kerülnie kell vkit, mert annyira bejön neki, holott több éves kapcsolatban van :D
máj. 6. 11:10
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
#7 Attól mert több éves kapcsolatban vagy még lehetsz szerelmes, fel is lángolhatsz más iránt. Az a nem mindegy hogy kezeled...
máj. 6. 11:19
 9/37 anonim ***** válasza:
86%
Mekkora pofáraesés lesz neki ebből
máj. 6. 11:19
 10/37 anonim ***** válasza:
93%

Vagyis együtt van veled, a szerelmével (elvileg) de egész nap egy másik pasassal foglalkozik.

Azért ezt én nem tűrném. Akkor minek vagy ott te? Két ember aki szereti egymást nem egymással foglalkozik?

Nem tudom együtt laktok e vagy külön de az biztos, hogy megmondanám neki, rakja rendbe magában ki a fontos mert inkabb az akivel egész nap foglalkozik márpedig akkor valaki fölösleges itt. Én meg nem lennék a pincsije aki behúzott farokkal várja amíg kiéli magát és viszzajön hozzám.

máj. 6. 11:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!