Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek két hete lett egy új kollégája, akivel szerinte nagyon jó "barátok"lettek, annyira,hogy a srác az elmúlt héten minden nap szóba jött valamilyen formában, amiből ezután egész napos üzenetváltások lettek WhatsApp-on.Őszintén ez normális?
Üdv, mindenkinek! Csak gondoltam, hogy írok, mi történt azóta, és hogy mennyire igazatok volt még így ismeretlenül is. Szinte minden úgy történt, ahogy megírtátok. Több mint egy hónap után felhívott, és elmondta, hogy nem bírja magát túltenni rajtam, és hogy velem mennyire más volt minden, mint az új pasijával. Hiányzom neki, és a mai napig nagyon szeret, de haragszik rám, hogy féltékeny voltam, és hogy ezzel tönkretettem a kapcsolatunkat. Ezek után letiltott ismét mindenhonnan. Majd rá egy hétre megint feloldott és hívott, hogy eddig bírta hiányzom neki. De miattam szenved, és hogy érez valamit az új csóka iránt de legbelül üres mert mindig rám gondol és hiányzom neki.
Mi történik itt komolyan?
Figyelj, nehéz, de ne húzd fel magad az első lámpavasra :-).
A jövőben lehet, hogy fél évig hiába lesze esetleg más nő a közeledben, de nem fog működni rendesen a cerka. Semmi gond veled. Majd utána, (sok idő) jön az x-edik lány, akire ugyanígy rákattansz, nyugi.
Ó, hát a szokásos.
Mondjuk van benne ellentmondás is jócskán amit mond, mert ugye szerinte te rontottad el azzal, hogy jogtalanul féltékeny voltál.. Na most ehhez képest mégiscsak az új pasival van aki miatt a balhé volt, vagyis mégsem volt a féltékenység annyira jogtalan. Mert ha mai napig egyedül van, hisz a kolléga csak barát akkor ugye más lenne.
Ami most történik az elmondom mi. Játszma. Téged állít be hibásnak mert ugye mégsem mondhatja, hogy "igazad volt és átvertelek mert kellett a másik pasi".
Most mivel feltételezi, hogy még szerelmes vagy belé így megpróbálja újra úgy rendezni a dolgokat, hogy visszajöhessen de te légy a rossz. Azt hiszi ha látod, hogy szeret, szenved akkor talán elkezdesz kaparni érte, esetleg azért, hogy visszajöjjön még bocsánatot kérsz, ne haragudjon, hogy ilyen bunkó voltál és adjon nektek még egy esélyt. Akkor majd nagy gondolkodás után nagyvonalúan viszajön de azzal a tudattal kettőtök közt, hogy beismerted a hibádat, mégsem ő volt a "roszz". És ehhez fogja ezután tartani magát, hisz saját magad beismerted. Vagyis lecserélt, félre akart kúrni de mivel nem olyan jó az új pasi mint gondolta így viszajön ha te hajlandó vagy megalázkodni és belemenni abba, hogy elrontottál mindent. Nem ő hanem te.
Szerintem te tiltsd le mindenhonnan, és küld az anyjába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!