Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar a párotok exétől kapott ajándéka?

Figyelt kérdés

Ha hordja az ajándékokat,vagy megtartja vagy akármi. Írjatok nemet is ha lehet😄

Ki hogy vélekedik erről? Titeket zavarna? Gondoltban ott lenne hogy azért tartja meg mert vágyik rá vagy nem zárta le?

Milyen ajándékot nem "illik" megtartani?

S a kérdés másik fele mennyire jó barátság maradjon az exel? Ha heti szinten összejárnak? Ilyen barátságra gondolok.

ma 12:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy felnőtt emberek zavar az ilyesmi.
ma 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a lényeg. Meg kellene ismerni a párodat, és tisztába lenni vele, hogy lesz--rja a másikat már romantikus értelemben, és bizonyosságokat szerezni arról, hogy téged meg nem sz--r le, és téged szeret.

Nem kellene ezek helyett cuccokban turkálni, meg összeesküvés elméleteket gyártani, hogy mit miért tart meg, hanem meg kellene ismerni a partneredet és ha nem következetesen szeret és jó hozzád, akkor nem kell vele lenni. Ja tudom, abba energiát kellene belefektetni, persze persze az nem olyan kényelmes.

ma 12:46
 3/17 anonim ***** válasza:
39%

Engem sosem zavart, ellenben én az exeimtől kapott ajándékokat szakítás után többnyire kidobtam, mert úgy éreztem, hogy rossz energiákat viszek tovább és nem akartam, hogy az életem része legyen egy tárgy, ami egy rossz kapcsolatra emlékeztet.

Volt olyan exem, aki a volt barátnőjétől kapott pénztárcát hordta, nem zavart. Az már jobban zavar, hogy a mai napig a tőlem kapott ruhákban csajozik, pedig már tíz éve, hogy szakítottunk. Nem is zavar, inkább úgy fogalmaznék, hogy szánalmasnak tartom.

ma 12:49
 4/17 anonim ***** válasza:

Jó kis kérdés.

Az exemtől kaptam egy egyedileg készített kulcstartót amit saját kezűleg készített és nagyon a szívemhez nőtt. A következő párom egyszer rákérdezett, hogy hol vettem, mert tetszett neki is. Elmondtam, hogy ötvösnek tanult és ő készítette, nem szólt semmit.Rá kb fél évre egyszer megszólalt, hogy nem szeretné többet látni, vesz nekem másik kulcstartót.

ma 12:54
 5/17 A kérdező kommentje:
És barátság az exel? Tolerálnátok? Persze nem tiltasz semmit de hogy esne ha barátok maradtak a volt kapcsolatából?
ma 12:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

4 vagyok

Engem nem zavar az ex, ha valamilyen okból képben van(mondjuk közös üzlet, esetleg vállalkozó és bedolgozik vagy benne bízik mert orvosa) akkor mutassa be nekem és tudjak vele közvetlen beszélni ha kedvem tartja. Ha rejtegeti előlem, a hátam mögött leveleznek amiről nem tudok, az valószínűleg zavarna.

ma 13:03
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem
ma 13:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Azért nyilván nem elhanyagolható tényező, hogy milyen ajándékról van szó? Mert ha mondjuk a páros nyakláncát hordaná továbbra is, igen, az kifejezetten zavarna. De egyébként a legkisebb mrétékben sem tudok azonosulni a "menten égessünk fel még a legkisebb emlékét is annak, hogy valaha valami közöm volt hozzá" hozzáállással.
ma 13:17
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem zavar mert kidobott mindent.
ma 13:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem valami romantikus giccses szivecskes kacat, akkor nem zavarna.

Baratsag sem, ha a sajat szememmel latom es erzem, hogy csak baratsag. Heti tobbszori talalkozasnal serelmeznem, ha nem maradna ram ideje.

ma 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!