Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar a párotok exétől kapott ajándéka?
Ha hordja az ajándékokat,vagy megtartja vagy akármi. Írjatok nemet is ha lehet😄
Ki hogy vélekedik erről? Titeket zavarna? Gondoltban ott lenne hogy azért tartja meg mert vágyik rá vagy nem zárta le?
Milyen ajándékot nem "illik" megtartani?
S a kérdés másik fele mennyire jó barátság maradjon az exel? Ha heti szinten összejárnak? Ilyen barátságra gondolok.
A hétköznapi használati tárgyakat miért ne tarthatná meg? Ékszerek közöl a jegygyűrű és a "páros" ékszer amit nem illik utána hordani. A többi ajándék közül a "romantikus" (önálló használati értékkel nem bíró közös emlék) amit nem illik kirakni a másik orra elé.
S miért ne lehetne vele beszélőviszonyban? Csak azért mert egy másik emberrel elváltak érzelmileg az útjaitok még nem idegen, nem kell levegőnek nézni. Normális, felnőtt emberek helyén tudják kezelni a dolgokat.
Hát nem tudom
Az oké valaki nem utálja az exét,nem csak úgy lehet elválni,de szerintem azért a találkozgatások kettesben beszélgessünk, sütizzünk nem hiszem kevés emberben okozna féltékenységet.
Én pofátlanságnak élném meg én találkozgassak az exemmel, mit vetítene ez a párom felé ha ilyen szoros barátságban vagyok vele?
Bár nekünk nincsenek exeink, de szerintem nincs abban semmi, ha hordja még az ajándék pólót, sőt, akár az sem zavarna ha az ajándék plüssel alszik. Feltéve hogy ezek az ajándékok róla szólnak és nem az exről. Gyorsan végiggondoltam miket kapott tőlem a párom és tulajdonképpen annyi minden történt azok óta, hogy nem az jut eszembe, hogy ezt én adtam neki. De lehet, hogy számít az is, hogy mindkettőnknek utolsó az ajándékozás a szeretetnyelvek közül, most, hogy így velegondolok.
Kettesben találkozást nem viselném jól, kivéve, ha már évek teltek el, és az exnek is van párja, akkor el tudom képzelni az ilyen baráti viszonyt.
Mi számít ajándéknak? Én esküszöm a páromtól kaptam minden cuccom 90%-át a 8 éves kapcsolatunk alatt.Mindent megvesz nekem.Az utolsó bugyitól kezdve telefonon kereaztül ékszerekig, mindent.
Most ha szakítanánk, dobjam ki az összes tulajdonom?Kocsi maradhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!