Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már 2 naponta szakítunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már 2 naponta szakítunk, de szeretjük egymást, rendbe fog még jönni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz dolog történt velünk az elmúlt 1,5 évben de töretlenül mindketten azt mondtuk, rendbehozzuk. Aztán működött pár hónapig, szakítottunk. Majd hetekig, szakítottunk. Már ott tartunk, hogy ha reggel kibékülünk és mellettem ébred, nem tudom kihúzzuk-e holnap reggelig. Az elmúlt időben 2 naponta szakítottunk. Azt viszont tudom, hogy szeretjük egymást. Sajnos túl sok a sérelem, a támadható pont. De számít-e ez a sok rossz, ha amúgy mindketten végül belátjuk, hogy nem bírjuk egymás nélkül? Tudom hogy szeret, és én is az életemet adnám érte. Nagyon fáradt vagyok már….
ma 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Traumakötődésnek nézz utána, erről lesz itt szó nem szerelemről
ma 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Blaablablaa ha annyira belátnátok, akkor nem szakítanátok.
ma 18:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Jogos, a traumakötődés, viszont ezt vissza lehet még fordítani? Nem akarom így élni az életemet. De elengedni sem tudom.

Viszont tényleg naponta derülnek ki dolgok, hogy barátnak ezt meg azt mondta, itt ott ilyeneket olyanokat hazudott és tényleg mindig csalódást okoz, de végül mindig meg tudok bocsátani. Szeretném ha újból normalisak lennénk, és ő is mindig ezt akarja, nem tud elengedni ő sem. Már belebetegedtem.

ma 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ez soha normális. Tapasztalat…vagy elvesztegetsz még néhány évet vagy most kilépsz
ma 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

Eleve ilyenwk vagytok, ezt kulon kwll kikezelni. Elcsesztetek az egesz kapcsolatot de mar alapbol rossz volt (alapbol az a lenyege ennek a kotodesi mintanak, hogy olyannal jottok ossze, akivel baromira nem passzoltok), szoval ez a kapcsolat hamvaban halt volt az elejetol fogva.

Egy kapcsolat nem mukodik, hanem mukodtetik.

Ti viszont hibasan teszitek, ezert nem is fog es soha nem is tudott volna mukodni. A szerelem nem ez.

ma 19:04
 6/6 anonim válasza:
Nem elég tudni és érezni a szeretetet, hogy égtek a vágytól, mert akkor csak az folytatódik, ami eddig. Annak meg értelme nincsen. Mennyire akarjátok ezt megoldani? Csak érzitek, hogy együtt akartok lenni vagy van valami bevallása annak, hogy milyen hibákat követtetek el? Eleve hogyan dolgoztok ezeken? Egyszer megbeszélitek szakítás után és utána letakarjátok a szaros bögrét? Mert az nem oldja meg, csak a napi szintű kommunikáció. Igen, szar, de sérelmeket beszélgetés, vagy terápia old meg. Ha beszélni se tudtok ezekről, akkor ne tovább. Egyoldalú a bántás? És végül, tényleg szereted? Így valami ilyesmiket kellene átgondolni.
ma 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!