Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek két hete lett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek két hete lett egy új kollégája, akivel szerinte nagyon jó "barátok"lettek, annyira,hogy a srác az elmúlt héten minden nap szóba jött valamilyen formában, amiből ezután egész napos üzenetváltások lettek WhatsApp-on.Őszintén ez normális?

Figyelt kérdés
Még este 22 órakor is ment a chatelés, mikor már feküdt az ágyban mellettem.Sőt még teregetés közben is a kezében volt a telefon és írogatott neki. Folyamatosan a kollégájával beszélt, és ez sajnos féltékenységet váltott ki belőlem, és veszekedni kezdett velem, mikor a nem tetszésemet szóvá tettem. Én voltam a hibás?

máj. 6. 10:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

7

Jesszusom. Nem csináltam semmit. Nem azért kerultem, mert különben ramasztam volna :D

Egyébként pont hullámvölgyben voltunk és jól esett egy férfi figyelme. Egyből rá is jöttem erre, hogy nem tőle, hanem a paromtol várok erre a figyelemre. Szerintem ennél erettebben nem lehetett volna cselekedni. Ugyanúgy szerelmes voltam akkor is es azóta is a paromba. De egy ilyen végletekben gondolkodó, alomvilagban elő emberkének nem fogok magyarázkodni…

máj. 6. 11:33
 12/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem is kell. Elég, ha magadnak sikerül :D
máj. 6. 11:40
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Ok :D
máj. 6. 11:41
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Barátom ti érzelmileg már NEM vagytok együtt! Egyértelmű, hogy totál rá van pörögve a pasira és úgy tűnik a másik oldalon is van fogadókészség. A veszekedés során a másik pasit védte, nem az érdekelte te mit érzel, gondolsz. Lesz még 1-2 ilyen vitátok, de ugyanahhoz vezet: valamelyik végén közölni fogja ennyi volt és boldog rohan az új kollégája karjaiba.

Haver, lehet sz.rul fog esni, de ne sajnáld! Aki csak annyira kötődik hozzád, hogy két hét alatt beszerelmesedni másba, faképnél hagyni téged ezért az igazából nem szeretett téged! Engedd el ezt a történetet!

máj. 6. 12:32
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez alapból tiszteletlen irányodba, hogy ennyi időt és figyelmet szentel az új kollégára semmibe véve azt, hogy téged esetleg ez zavarna. Szerintem már csak azt várja, hogy te lelépj az életéből és ők vígan tudjanak kefélni.
máj. 6. 13:17
 16/37 A kérdező kommentje:

Két órán belül háromszor is felhívott, és végül elmondta, hogy mennyire szeretett, aztán szakított velem, mert elmondása szerint ez teljesen normális, hogy ő ennyit beszélget egy új kollégával, és neki ez nem fér bele, hogy én ilyen féltékeny vagyok, és hogy megszabom neki, kivel beszélget. Ja, és persze mindenért én vagyok a hibás, aztán rám nyomta a telefont.

Köszönöm mindenkinek a véleményét, kicsit megkönnyebbültem az olvasottak alapján.

máj. 6. 13:56
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Kiszeretett belőled, és fellángolása van a kolléga iránt.
máj. 6. 13:57
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Ki tudja, majd ha esetleg megüti a bokáját a kollégával akkor majd hirtelen "rájön" mekkorát hibázott...

És nem, nincsen rendben, hogy ennyire oda legyen valakiért miközben ott van mellette a párja.

máj. 6. 14:31
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
#16 Ne lepődj meg ha pár héten/ hónapon belül megkeres, mert nem jött neki össze a dolog. Annyira már nem volt fair veled szemben, hogy elmondja, mással tervez már. Ráadásul még téged hoz ki a hibásnak, mert “féltékeny” vagy. Na ez elég szánalmas húzás volt tőle. Találsz mást, minden jót kívánok neked így ismeretlenül.
máj. 6. 14:45
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez bukó, teljesen mindegy hogy kezeled.
máj. 6. 14:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!