Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek két hete lett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek két hete lett egy új kollégája, akivel szerinte nagyon jó "barátok"lettek, annyira,hogy a srác az elmúlt héten minden nap szóba jött valamilyen formában, amiből ezután egész napos üzenetváltások lettek WhatsApp-on.Őszintén ez normális?

Figyelt kérdés
Még este 22 órakor is ment a chatelés, mikor már feküdt az ágyban mellettem.Sőt még teregetés közben is a kezében volt a telefon és írogatott neki. Folyamatosan a kollégájával beszélt, és ez sajnos féltékenységet váltott ki belőlem, és veszekedni kezdett velem, mikor a nem tetszésemet szóvá tettem. Én voltam a hibás?

máj. 6. 10:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Majd megcsal vele de a csávonak nem fog kelleni te meg visszafogadod.

Szokásos lemez.

máj. 6. 15:26
 22/37 anonim ***** válasza:
82%
Azon a ponton korrekt volt a csaj, hogy 2-3 hét után megmondta, hogy bocs, de neki ennyi volt.
máj. 6. 15:35
 23/37 A kérdező kommentje:
#19 Köszönöm szépen! 34 évesen most először tapasztaltam ilyet, de tanultam belőle egy éltre. Nem lepődnék meg, ha már ma este keresne...
máj. 6. 15:59
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Ma este nem fog, de hamarosan igen 🤣

Természetesen a végén te leszel a szar, nehogy visszamenj! Én visszafogadtam, természetesen utána kiderült, hogy még mindig beszélnek, de aztán csak abba maradt, majd megbukott egy másik pasival. Én nem tudom mit éreznek az ilyen emberek.

Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Inkább legyél egyedül, menj el prsotihoz vagy bármi, de ne menj hozzá vissza.

máj. 6. 16:02
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Fogadj meg egy tanácsot barátom: NE fogadd semmiképpen sem vissza! Olyan "pár" aki lelécel mással és közben azt vágja a fejedhez, hogy te vagy a hibás a hátam közepére sem kívánnám!

Ha egyszer megtette - bárhogy fog majd síni-ríni, bocsánatért esedezni, meg "nem fordul elő soha többet" szöveget tolni - meg fogja újra és újra, mert ad.1. nem tisztel téged, hülyének néz, ad.2. nem szeret, csak átmeneti megálló vagy nála!

Lehet sz.rul esik a szakítás, de tanulj belőle és örülj neki, hogy megszabadultál tőle! Inkább most, mintsem belemenjetek gyerekvállalásba és utána válljatok.

máj. 6. 17:12
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de azt kell mondjam, ez teljesen várható volt!

Most megszabadul tőled egy ürüggyel, csak hogy más karjaiba rohanhasson. Nőként biztos voltam benne, hogy így fog cselekedni és szerintem szégyenletes!!!... Ne sajnáld!!!...

máj. 6. 18:39
 27/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg! Hollandiában éltünk máig együtt, és sajnos nem sok barátom van. Nehéz ezt megemészteni, hogy közel 1,5 év ilyen értelmetlenül, aljas módon záruljon le vele, és ez most kicsit felfoghatatlan, de valahol megkönnyebbülés is. És én bolond naív hülye azt hittem, hogy ő az igazi…Annyira szerelmes voltam, hogy nem vettem észre a jeleket, hogy tévedek. Nagy csalódás ez. Tényleg, köszi mindenkinek!
máj. 6. 19:04
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Barátom ne azt sajnáld, hogy elment 1.5 év, hanem annak örülj, hogy nem megy el esetleg 15 egy olyan mellett aki képes másért - akit két hete ismer - lepattintani! Örülj neki, hogy jött ez a fószer és most bukott ki a dolog nem akkor amikor már közös ház, hitel, gyerek és a hátad mögött csinálja / téged b.szogat mindenért mert valójában le akarna lépni.
máj. 6. 21:12
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
A mindenit. Még volt képe rád fogni az egészet. Ha majd dobja a másik, futni fog hozzád. Ne engedd vissza semmiképpen.
máj. 7. 03:31
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, neked van igazad. Én voltam ilyen helyzetben, én voltam a nő, írogattam egy kollegaval. Magamnak sem vallottam be egyből,de belezúgtam. Végül elvaltunk az akkori férjemmel, nem emiatt, már nem volt jó a kapcsolat amúgy sem. És pár honappal kesőbb összejöttem ezzel a kollegaval. Most két gyerekünk van, idén leszünk 10 evesek. Es azóta se jutott eszembe masik ferfival chatelgetni...
máj. 8. 09:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!