Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek két hete lett egy új kollégája, akivel szerinte nagyon jó "barátok"lettek, annyira,hogy a srác az elmúlt héten minden nap szóba jött valamilyen formában, amiből ezután egész napos üzenetváltások lettek WhatsApp-on.Őszintén ez normális?
Majd megcsal vele de a csávonak nem fog kelleni te meg visszafogadod.
Szokásos lemez.
Ma este nem fog, de hamarosan igen 🤣
Természetesen a végén te leszel a szar, nehogy visszamenj! Én visszafogadtam, természetesen utána kiderült, hogy még mindig beszélnek, de aztán csak abba maradt, majd megbukott egy másik pasival. Én nem tudom mit éreznek az ilyen emberek.
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Inkább legyél egyedül, menj el prsotihoz vagy bármi, de ne menj hozzá vissza.
Fogadj meg egy tanácsot barátom: NE fogadd semmiképpen sem vissza! Olyan "pár" aki lelécel mással és közben azt vágja a fejedhez, hogy te vagy a hibás a hátam közepére sem kívánnám!
Ha egyszer megtette - bárhogy fog majd síni-ríni, bocsánatért esedezni, meg "nem fordul elő soha többet" szöveget tolni - meg fogja újra és újra, mert ad.1. nem tisztel téged, hülyének néz, ad.2. nem szeret, csak átmeneti megálló vagy nála!
Lehet sz.rul esik a szakítás, de tanulj belőle és örülj neki, hogy megszabadultál tőle! Inkább most, mintsem belemenjetek gyerekvállalásba és utána válljatok.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de azt kell mondjam, ez teljesen várható volt!
Most megszabadul tőled egy ürüggyel, csak hogy más karjaiba rohanhasson. Nőként biztos voltam benne, hogy így fog cselekedni és szerintem szégyenletes!!!... Ne sajnáld!!!...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!