Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig ezek a ferfiak találnak be?
50 vagyok, es igen tarsat keresek.
De barhol ismerkednek folyamatosan a 35-40 korosztalyba botlom. Raadaskeppen izmos, helyes, sracok szep szemekkel, cuki arccal, mosollyal. Folyamatosan udvarolnak randira akarnak hivni. Elég nehéz elhajtani őket mert képesek FB is rámirni vagy bekövetni instan (pedig oda jellemzöen nem magamrol teszek ki képet videot hanem a kertemről a hazamról a főztömről meg amiket keszítek.
A korombeli férfiak miért nem találnak meg? Hiába próbálom nem jön össze.
Meg kell elégedjek egy fiatal sráccal? Vajon ök kitartóak eléggé? Mert nekem célom h az a kapcsolat már az utolsó legyen.
Ki a fiatalt nem becsüli, az öreget nem érdemli.
Meg nem kell arra várakozni, hogy kik találnak be. Nincs előírva, hogy kinek kinél lehet ismerkedést kezdeményezni… 😅
"Meg kell elégedjek egy fiatal sráccal? Vajon ök kitartóak eléggé? Mert nekem célom h az a kapcsolat már az utolsó legyen."
Várj még 20-30 évet, hátha akkor is akar majd tőled valamit valaki, és akkor ő lesz az utolsó.
(De ha nem jön senki, akkor már túl vagy az utolsón.)
Persze, mert az 50 éves férfiaknak 30 éves nő kell. Az 50-es korosztály pont az, ahol mind a nők, mind a férfiak fiatalítani akarnak.
Az 50-es nők viszont a legegyszerűbb céltáblák, ugyanis a puma mániások szinte ingyen jutnak nőkhöz, mert az 50-es nők 99%-a egyből ágyba vonul egy 35 évessel, az egóját legyezgetve. Ez tapasztalat, a létező legkönnyebb trófea egy 50-es nő. Két szép szó +1 bók és ennyi. Ami negatívum az az, hogy az 50-es korosztályban már lasszóval kell fogni csinos nőket akik még szabadok(csúnyán szólva dughatók).
Arányaiban kb. 50-50 az arány a férfias 50-es és a csinos 50-es nőknél.
Röhejes, de te kérdező egy 50 éves pasinál már öreg vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!