Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak gyerekes férfiak találnak meg ?
Figyelt kérdés
Nem akarom ezt kiírni, de már komolyan mondom csak ilyenek találnak meg 32-45 között már minden pasinak van gyerek?2020. aug. 29. 16:45
1/21 anonim válasza:
Nekem még nincs és nem találtak meg, gyanús ez nekem is :D
Egyébként elég egyszerű; 30 fölött a legtöbbnek már van gyereke.
35F
2/21 A kérdező kommentje:
Akkor nyugodjak bele vagy kezdjek még fiatalabbal? 31 vagyok már a huszonéves férfiakkal kicsit furan érzem magam hiába van ,hogy tetszem nekik.
2020. aug. 29. 16:52
3/21 anonim válasza:
Egy sereg gyermektelen 30-as férfi van, így a kérdés nem több, mint vihar egy pohár vízben, egy natúr őrjöngés, semmi több.
4/21 anonim válasza:
Nem minden hasonló korú pasinak van gyereke, és ezt te is tudod!
Csak a többi pasit nem veszed észre. Tudod, Józsit, az őrt a melóhelyeden. Tomit a villanyszerelőt, aki a kapucsengődet kötötte be, vagy a dokit, aki kivágta a benőtt lábkörmöd.
5/21 anonim válasza:
Engem nem zavarna a másik gyereke. Nekem is van. És ha valakinek 40 körül nincs múltja, nincs gyereke, azon én elgondolkodnek.
6/21 anonim válasza:
32 es afelett mar a normalis ferfiak nagy reszenek van gyereke, igen. Akiknek nincs, azok altalaban azok, akik nem sok parkapcsolati tapasztalatot tudnak felmutatni VAGY pont az ellenkezoje, megallas nelkul vegigdugtak a fiatalkorukat es keptelenek voltak barki mellett elkotelezodni. Akik megtalaltak a parjukat a huszas eveik fele kornyeken, azok altalaban par even belul vallalnak gyereket. Aztan ezek a kapcsolatok neha tonkremennek, de a gyerek nyilvan megmarad :) Amugy minel fiatalabb, annal kevesebb az esely a gyerekre nyilvan, szerintem ne 32-45 kozott nezelodj, jo lesz a 29-35 kozotti korosztaly is, egy 29 es egy 33 eves kozott sok kulonbseg nincsen azert.
7/21 A kérdező kommentje:
3 Nem ,tényleg nem kötekedés a kérdés hanem jópár hónap párkeresés tapasztalata.
2020. aug. 29. 17:21
8/21 anonim válasza:
5.-s 45 vagyok nincs gyermekem, hosszu parkapcsolataim voltak, nem gyulytottem soha a noket meg csak nem is fizikai munkas vagyok sot meg a nevem elott is van ket betu szerinted akkor en hulladek vagyok?
9/21 anonim válasza:
Ebben a korban már ez a normális. Engem is vagy az őrült ribik vagy az 1-2 gyerekes anyukák. Hát inkább maradok egyedül.
31/f
10/21 anonim válasza:
8.-nak.
Hagyd!
A nők, akik elcseszték az életüket válással, gyerekkel, hitellel,..., ők gyűlölik és lenézik a sikeres, független férfiakat.
Tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!