Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig csak gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak gyerekes férfiak találnak meg ?

Figyelt kérdés
Nem akarom ezt kiírni, de már komolyan mondom csak ilyenek találnak meg 32-45 között már minden pasinak van gyerek?
2020. aug. 29. 16:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%
Az a baj h a kerdezo nő es csak a legjobb pasikat veszi eszre, a legvonzobbakat. Es mivel az sok masik nonek is tetszik, igy jo esellyel mar megfogta egy nő, es van gyerekuk is.
2020. aug. 29. 18:20
 12/21 anonim ***** válasza:
27%
10es, nem nézek én le senkit. Nyilván vannak kivételek, csak nem sok. Sajnos nekem is valnom kellett, de el tudom tartani a gyerekemet, van jó munkám, tudtam lakást, autót venni. De szerintem ez is elég ritka.
2020. aug. 29. 18:47
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Nincs minden pasinak gyereke ebben a korosztályban. Téged viszont valószínűleg 1 bizonyos típus érdekel csak, aki nem meglepő módon a nők többségét is. Így vagy kapcsolatban van jelenleg is, vagy ha nem, akkor is volt már neki legalább 1 komoly, amiből gyereke is van.
2020. aug. 29. 19:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Én egyedülálló férfi vagyok,,mégsem talålnak be a nők... 1:1 /F38/
2020. aug. 29. 20:16
 15/21 A kérdező kommentje:

13 Olyanokkal nem szoktam aki kapcsolatban van. De igyis sokszor rossz tapasztalat ér (tisztelet a kivételeknek) elvált apuka hozzám költözne, mert a házat az exnek hagyta meg neki elfogy a pénze hó végére mert sok a gyt. Nem kell,hogy gazdag legyen de azért magát tartsa fenn ne egy nőre próbáljon ráakaszkodni.

Ezért már kerülöm a gyerekes pasikat mert legtöbb csak kihasznált volna.

2020. aug. 29. 20:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én pl 45 vagyok de gyerek sose kellett,nincs is.f
2020. aug. 29. 22:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt mi nem tudhatjuk. Valamiért megtalálnak és kész. Nem vagy gyerekes pasi vonzó mágnes, olyan nem létezik. :D
2020. aug. 29. 22:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem például nincs, és mégsem talállak meg, pedig kereslek! 😉
2020. aug. 30. 09:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Biza van egy rossz hírem. Ha téged csak ilyen pasik találnak meg akkor a hiba biza benned keresendő.
2020. aug. 31. 01:01
 20/21 A kérdező kommentje:
19 Igen ezen már énis gondolkodtam,de fogalmam sincs mi lehet a gond. 😟
2020. aug. 31. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!