Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ,hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ,hogy mindig ilyen korú férfiak találnak meg? :D

Figyelt kérdés

Folyamatosan az apám lehetnének pasik találnak meg..

Vagy éppen a nálam fiatalabbak akikkel nem szoktam megtalálni a közös hangot hiába próbáltam már nem is egyszer..

Ez a két korosztály talál meg mindig hiába írom, hogy nincsen apakomplexusom.. :D

+ 40 -es pasikat én már idősnek tartom magamhoz a fiatalabbakkal pedig csak az a baj, hogy valahogy nem tudunk közös nevezőre jutni..

Igen lehetséges az, hogy rossz helyen keresgélek ez állhat a problémám háta mögött?

Huszonévesek táborát erősítettem egyébként ha ez számít valamit.

Igen azt elismerem ,hogy az idősebbek vonzanak ,de nem az apám lehetne férfiak..

Ui: Semmi bajom a fent említett korosztályokkal ,de nekem valahogy nem sikerült velük szót értenem..

2022. ápr. 29. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

Huszonéves nőként mit vársz?

A fiatalt vonzza, hogy még nem vagy MILF, így talán rád mászhat.

Az érett férfi meg az ideális feleség alapanyagot látja benned.

A korodbéli srácok meg vagy kislányt, vagy MILF-et akarnak.

2022. ápr. 29. 10:40
 2/6 anonim ***** válasza:
15%

"Huszonévesek táborát erősítettem egyébként ha ez számít valamit"

Varsz 10 evet, aztan le fognak kopni rolad.

37F incel

2022. ápr. 29. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
egy tipp (bocsi, ha nem kellemes): nem számítasz túl vonzónak a huszonéves nők mezőnyében, az apád korabeli faszik szemében meg mindenki jó nő, akinek még nem ráncos a bőre
2022. ápr. 29. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd csak, az ilyen 40+-os paliknál már dübörög kapuzárási pánik, azért keresik azokat akik kb. a gyerekeik lehetnének. Amúgy egy ilyennél nem tudom hogy állna a szája ha a saját lányát környékezné be egy az apósjelölttel korabeli vejkó 😂 Lánygyereket cserélnek majd vagy mi? 😂
2022. ápr. 29. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
8%
Megint egy nő, aki középiskolás korú apától született.
2022. ápr. 29. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem valami jó jel. Az apád korú férfiak válogatás nélkül rászállnak bárkire, a korodbeliek pedig akkor, ha valóban vonzó is vagy. Valahogy ez az egészséges fokmérője.
2022. ápr. 29. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!