Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a "sérült" férfiak találnak meg?
Legyen az lelki sérült, "szellemileg" sérült - értsd. nincs ki mind a négy kereke és még sorolhatnám. Párkapcsolati, gyerekkori sérüléseket hordoz magával. Amivel nekem személy szerint nem is lenne problémám, mármint azzal nem, ha van valami gondja/bánata...Csak ezek az emberek nem tudják "jól" kezelni a hétköznapi helyzeteket, jelen esetben a csajozást.
Miért kell az első randi alkalmával már arról "siránkozni", hogy milyen szemetek a nők és hogy milyen nehéz manapság megélni? Mindenki tisztában van a jelenlegi helyzettel, de nem gondolnám, hogy bármi változna, ha morcosan pufogva erről beszélünk.
Az természetesen már más dolog, ha jobban megismerjük egymást és megosztjuk örömünket-bánatunkat...
Tényleg ennyire sok a megkeseredett ember vagy csak nekem van hozzájuk "szerencsém"?
Igen, ennyire sok a megkeseredett ember ebben az országban, de ezen nem kéne ennyire csodálkozni.
Na visszatérve a kérdéshez: hasonló hasonlót vonz, zsák a foltját mindig megtalálja. Tehát el kéne azon gondolkodnod, hogy lehet, hogy belül te is valamilyen szinten sérült vagy lelkiekben és ezért vonzod a hozzád hasonló mentalitású egyéneket!
még egyvalami lehet:
látják rajtad, hogy végig fogod őket hallgatni.
az y generációs pasik nagyrésze ilyen puhap'cs,
meg mind nő gyülölő mert ő bíz nem életképtelen kis göcs'rtök nulla értelmi inteligenciával
5-ös
Te y-generációs szíved viszont olyan hatalmas, nemdebár?
Szívesen foglalok neked repjegyet bármelyik másik országba. Nézzük együtt az atlaszt?
Köszönöm a válaszaitokat, nyugodtan írjátok le ti is a tapasztalataitokat!
Rengeteg helyen ismerkedtem már, de mostanában az a helyzet, hogy szinte csak az ilyen férfiak találnak meg. De tényleg...! Nem állítóm, hogy bennem nincs hiba, de én azért azt "kicsit" erősnek éreztem, hogy múltkor az egyik srác azzal kezdett a randin, hogy őt kb. 2 hónapja egyedülálló, de még mindig nincs túl az előző kapcsolatán és egy jó darabig nem is lesz és még "kedvesen" hozzátette, hogy a barátnőjének is hasonló volt a hajszíne, mint az enyém...Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek vagy gyorsan a számlát kérjem-e.
A másik meg az egyszerre 10 másik lánnyal ismerkedem még típus...Amivel nincs is semmi problémám, ismerkedjen, DE ne éreztesse már velem bunkó módon, hogy a 8. vagyok a sorban és kb. versengenem kell a kegyeiért.
Huuu, most kicsit én is picsogtam, de jól esett. :)
Akkor más megközelítésből:
Szerinted kérdező, mi kellene elhangozzon az első randin ? - Te mit szeretnék hallgatni egy férfitől ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!