Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig a "sérült"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a "sérült" férfiak találnak meg?

Figyelt kérdés

Legyen az lelki sérült, "szellemileg" sérült - értsd. nincs ki mind a négy kereke és még sorolhatnám. Párkapcsolati, gyerekkori sérüléseket hordoz magával. Amivel nekem személy szerint nem is lenne problémám, mármint azzal nem, ha van valami gondja/bánata...Csak ezek az emberek nem tudják "jól" kezelni a hétköznapi helyzeteket, jelen esetben a csajozást.

Miért kell az első randi alkalmával már arról "siránkozni", hogy milyen szemetek a nők és hogy milyen nehéz manapság megélni? Mindenki tisztában van a jelenlegi helyzettel, de nem gondolnám, hogy bármi változna, ha morcosan pufogva erről beszélünk.

Az természetesen már más dolog, ha jobban megismerjük egymást és megosztjuk örömünket-bánatunkat...

Tényleg ennyire sok a megkeseredett ember vagy csak nekem van hozzájuk "szerencsém"?

2016. ápr. 18. 21:09
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
26-tól max. 36 évesekig!
2016. ápr. 18. 22:05
 22/32 anonim ***** válasza:
26%
#19 Ha randiznánk, akkor tíz perc után az ágyamban lennénk. Nem lenne szükség beszélgetésre, de ha úgy vélném, hogy partner vagy rá, akkor megosztanám veled közel végtelen tudásom egy kicsiny részét ami még mindig túl nagy falat lenne neked.
2016. ápr. 18. 22:11
 23/32 anonim ***** válasza:
Kár,hogy már egy kicsivel elmúltam 36,pedig érdekelne a dolog.:)
2016. ápr. 18. 22:15
 24/32 A kérdező kommentje:

#22! Hogy is mondják? Amelyik kutya ugat, az nem harap?! :D

Tehát van egy olyan sejtésem, hogy te is csak neten keresztül játszod el a f.aszagyereket.

Nincs vele baj, valahol neked is gyakorolnod kell.

2016. ápr. 18. 22:20
 25/32 anonim ***** válasza:

Akik ágyba bújnak veled 10 perc után, azokat lehet le is nyűgözné az a "tudás", amit kiterítesz nekik. :)

2016. ápr. 18. 22:21
 26/32 anonim ***** válasza:
76%
Akit pedig annyira lekötnek a sebei, hogy egy új ember esetén egy randin is velük nyit, az randizzon Teréz anyával.
2016. ápr. 18. 22:23
 27/32 anonim ***** válasza:
55%
#24 A kutyákra ez igaz, de Én farkas vagyok.
2016. ápr. 18. 22:33
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem bántásból mondom de ha picit belegondolsz azért elég pocsék lehet ha pl rólad mondanák ezt hogy te is "sérült" vagy mint a többi és elhajtanak a bánatba mert elvégre most erről panaszkodsz itt. De ugyan akkor teljes mértékben megértelek mert tényleg idegesítő tud lenni az ilyen. Én rengeteg új barátra, munkatársra tettem szert pár év alatt rengeteg új embert ismertem meg hirtelen és a 80% uk már panaszkodik hasonló dolgokról. Lett egy munkatársam akivel jó barátok lettünk és ő is folyton hasonlóakról panaszkodik ami tényleg picit dühítő tud lenni. Tehát tudom mi ez, én is ebben szenvedek. Persze nekem is volt időszakom amikor mondtam a régi sérelmeimet a nőkkel hogy egy sem fogadott el engem, egy sem akart velem összejönni csak tették a fejüket sokan, és bevallom nekem ezért nem megy a csajozás. Hiába jövök ki jól a nőkkel leginkább a 30-40 es korosztály kedvel nagyon mert a koromhoz képest érettnek tartanak nagyon sokan és jól neveltnek. Persze nekem is volt időszakom 2-3 éve hogy én is panaszkodtam a sérelmeimről és így utólag belegondolva teljesen megértelek téged.

Neked is ugye tudom hogy nehéz mert sajnos nagyon sokan elvannak keseredve hogy minden sz*r, mert sajnos így van. De itt célszerű teljesen más témákat feldobni ami nem erről szól. Persze az embernek jólesik néha kiadni magából a régi sérelmeit, de néha csak végig hallgatod és amikor már látod hogy kitombolta magát akkor fel lehet dobni más témát.

Az hogy miért fogsz ki ilyen "szerencse csomagokat" az sajnos azért van mert több ilyen ember van jelenleg akinek van baja, nagyon soknak. Persze van kivétel de ők ritkábban vannak.

2016. ápr. 19. 00:08
 29/32 anonim ***** válasza:
Mert te is sérült vagy.
2016. ápr. 19. 11:37
 30/32 A kérdező kommentje:

Igen, valamilyen szinten persze én is az vagyok, mint mindenki más. De én képes vagyok túllendülni a dolgokon és nem pedig azon rágódni heteken, hónapokon vagy rosszabb esetben éveken keresztül.

Hangsúlyozom nem azzal van a bajom, hogy valaki a gondjairól beszél, hanem azzal, hogy nem a megfelelő időben, helyen teszi azt. Én nagyon szívesen meghallgatom, de nem gondolom, hogy ezek a témák az első randira valók.

2016. ápr. 19. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!