Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig a "sérült"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a "sérült" férfiak találnak meg?

Figyelt kérdés

Legyen az lelki sérült, "szellemileg" sérült - értsd. nincs ki mind a négy kereke és még sorolhatnám. Párkapcsolati, gyerekkori sérüléseket hordoz magával. Amivel nekem személy szerint nem is lenne problémám, mármint azzal nem, ha van valami gondja/bánata...Csak ezek az emberek nem tudják "jól" kezelni a hétköznapi helyzeteket, jelen esetben a csajozást.

Miért kell az első randi alkalmával már arról "siránkozni", hogy milyen szemetek a nők és hogy milyen nehéz manapság megélni? Mindenki tisztában van a jelenlegi helyzettel, de nem gondolnám, hogy bármi változna, ha morcosan pufogva erről beszélünk.

Az természetesen már más dolog, ha jobban megismerjük egymást és megosztjuk örömünket-bánatunkat...

Tényleg ennyire sok a megkeseredett ember vagy csak nekem van hozzájuk "szerencsém"?

2016. ápr. 18. 21:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"....és kb. versengenem kell a kegyeiért."

akkor nekünk miért kell a ti kegyeitekért versengeni?

2016. ápr. 19. 18:39
 32/32 anonim ***** válasza:

"Egyértelműen ne az hangozzon el az első randin, hogy az összes nő egy mocskos k....a"

szegények, komolyan gondolták azt, h őszintén kell beszélni a nőkkel. :DDD

Te hogy nem veszed észre korábban, h ezek nem hozzád valók, és "sírás" lesz a randin végig, semmi korábbi dolog nem utal erre komolyan?

azt pedig jól látja a kérdező, h egy rakat dologról lehet beszélgetni, gombapörkölt mellett egy jó kis hüvelygombáról, mekiben arról, h amikor én ott melóztam, akkor a földről szedtük fel a húst, és szépen, mosolyogva feltálaltuk egy baleknak... :D

2016. ápr. 20. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!