Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag ilyen nőt keresnek a rendes férfiak. Akkor miért nem találnak meg?
Előre leszögezném, hogy NEM ismerkedni szeretnék itt, hanem VÁLASZT KAPNI a kérdésemre (tehát ha valaki privát üzenetet akarna írni, az ne sértődjön meg, ha nem válaszolok).
Alapvetően kedves természetem van, a környezetem szerint segítőkész és megbízható vagyok. Egyetemre járok, ha végzek egy eléggé hasznos és piacképes diploma lesz a kezemben. Külsőre igényes vagyok, szeretek szolidan, de nőiesen, csinosan öltözködni. Mellette kreatív vagyok, szeretek sütni-főzni és állítólag nem is csinálom rosszul.
Annyi elvárásom lenne (ha lenne egyáltalán jelentkező) egy potenciális baráttal szemben, hogy tudjak hozzá külsőre vonzódni (nem, NEM KIGYÚRT, NEM JÓKÉPŰ, csak legyen szimpatikus az arca és legyen nálam magasabb és vastagabb, de mivel én mindkét dimenzióban elég kicsi vagyok, ez nem akkora teljesítmény szerintem), legyenek tervei a jövőre nézve és legyen annyira szorgalmas, hogy ezekről nem csak álmodozik. Emellett legyen udvarias, intelligens és ne legyen agresszív, senkivel szemben. És még mielőtt valaki elkezdené: pénzes pasikkal kifejezetten nem kezdenék, nem igazán tudok azonosulni a "természetesen mindenem megvan és bármi az enyém lehet pikk-pakk" életmóddal.
Nyilván nekem is vannak rossz tulajdonságaim (fáradtan sokszor irritálnak az emberek, néha türelmetlen vagyok és hasonlók), de ezeket nem tartom olyan eget verően negatívnak a többi tulajdonságom mellett.
Tehát a kérdésem az lenne (és továbbra is erre szeretnék választ, nem mást): hogy van az, hogy míg a férfiak arról panaszkodnak, hogy minden nő lusta, semmirekellő, aki csak a férfiak pénzére utazik, a kivételek meg szerintük mindig foglaltak, addig hozzám maximum félévente közelít bárki is, ők se feltétlenül komoly szándékkal és emiatt gyakorlatilag évek óta folyamatosan egyedülálló vagyok?
Azért fontos lenne, ha leírnád, hogy nézel ki.
Hiába a sok jó belső tulajdonság, ha .....
Lehet, hogy olyan a megjelenésed stílusod amiből lesüt, hogy esetleg magasak lehetnek az elvárásaid. (MÉG HA EZ NEM IS IGAZ)
Jó nekem nem igazán van önbizalmam ezért én próbálom kerülni az ilyen nőket.
Leírás alapján valami ilyen az ideálom gondolkodásmódra legalábbis.
Szerintem a kisugárzásod miatt van. De hát így monitort nézve akármi lehet.
Nem vagy szimpatikus ezzel a "jobb vagyok mint bárki vagyis nekem járna egy srác és most addig írok amíg egyet nem értenek velem, mert igazam van és elhiszem"
A másik ami beugrik rólad az egy hasonlóan álszent a többiek által "prűd dán nő"-ként aposztrofált Buns a Jagged Alliance 2-ből
1-esnek igaza van.
Amúgy meg az embereknek sok sok jó tulajdonsága van, és mások külső szemlélők is azt mondják róla hogy egy tünemény, de teljesen másik irányba fordulhat az illető , hogy ha egy olyan emberrel van együtt akitől többet is szeretne többet remél.
JA2 omg, de rég volt:)
kérdező te meg ne nyavalyogj, mert már az elején leíros, hogy nem ismerkedni akarsz... ha tényleg szeretnéd, hogy megtaláljon az akire igazán vágysz, akkor légy nyitott, mert soha nem tudthatod előre, hol futsz össze azzal, akivel megfeleltek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!