Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag ilyen nőt keresnek a rendes férfiak. Akkor miért nem találnak meg?
Előre leszögezném, hogy NEM ismerkedni szeretnék itt, hanem VÁLASZT KAPNI a kérdésemre (tehát ha valaki privát üzenetet akarna írni, az ne sértődjön meg, ha nem válaszolok).
Alapvetően kedves természetem van, a környezetem szerint segítőkész és megbízható vagyok. Egyetemre járok, ha végzek egy eléggé hasznos és piacképes diploma lesz a kezemben. Külsőre igényes vagyok, szeretek szolidan, de nőiesen, csinosan öltözködni. Mellette kreatív vagyok, szeretek sütni-főzni és állítólag nem is csinálom rosszul.
Annyi elvárásom lenne (ha lenne egyáltalán jelentkező) egy potenciális baráttal szemben, hogy tudjak hozzá külsőre vonzódni (nem, NEM KIGYÚRT, NEM JÓKÉPŰ, csak legyen szimpatikus az arca és legyen nálam magasabb és vastagabb, de mivel én mindkét dimenzióban elég kicsi vagyok, ez nem akkora teljesítmény szerintem), legyenek tervei a jövőre nézve és legyen annyira szorgalmas, hogy ezekről nem csak álmodozik. Emellett legyen udvarias, intelligens és ne legyen agresszív, senkivel szemben. És még mielőtt valaki elkezdené: pénzes pasikkal kifejezetten nem kezdenék, nem igazán tudok azonosulni a "természetesen mindenem megvan és bármi az enyém lehet pikk-pakk" életmóddal.
Nyilván nekem is vannak rossz tulajdonságaim (fáradtan sokszor irritálnak az emberek, néha türelmetlen vagyok és hasonlók), de ezeket nem tartom olyan eget verően negatívnak a többi tulajdonságom mellett.
Tehát a kérdésem az lenne (és továbbra is erre szeretnék választ, nem mást): hogy van az, hogy míg a férfiak arról panaszkodnak, hogy minden nő lusta, semmirekellő, aki csak a férfiak pénzére utazik, a kivételek meg szerintük mindig foglaltak, addig hozzám maximum félévente közelít bárki is, ők se feltétlenül komoly szándékkal és emiatt gyakorlatilag évek óta folyamatosan egyedülálló vagyok?
Sosem szabad más embert másolni kérdező. Mert ami az egyiknek a lényéből fakad, az a másik embernél mesterkélten hat. Az eredeti mindig is az eredeti marad.
Többek között ezért is add önmagad, azt, aki vagy. Ha senkinek nem kell aki vagy, akkor is legalább elmondhatod, hogy adtad magad, és nem fogod hajkurászni a pasikat. De az is lehet, hogy a valódi személyedbe pont belebotlik egy fazon, akinek pont az tetszik.
A leírtak alapján az általad preferált férfiak körébe tartozok....
Vannak céljaim, nem vagyok egy nagy buli huligán inkább a haverokkal lazulós fajta :D
Nem iszok egy évben 1-2 alkalommal de akkor sokat sajnos :D
Az agresszivitásom kimerült abban részegen h az exem mellé nem akartam befeküdni az ágyba mert büdös piaszagom volt és addig unszolt h mérgesebb hangnemben elküldtem aludni :D
Rossz napok nekem is vannak akkorne szóljanak hozzám csak akkor ha én kezdeményezek...
Egy cipőben járok veled szeretnék tartós kapcsolatot, de valahogy nem jön velem szembe az utcán életem nője...
23 éves vagyok
Eléggé le vagyok hangolódva az utóbbi napokban
Az első és legfontosabb volt neked, hogy nagy betűkkel kiemeld, hogy nem ismerkedni akarsz. Itt neten, név és arctalanul, mindenféle kockázat nélkül. Milyen vagy akkor a való életben.
Jól nézel ki, de évente 2-3 akarnak csak megdugni? Akkor nagyon erős elutasítás sugárzik belőled, ezen változtass!
Lehet, hogy a többi ismerkedési lehetőséget is pont úgy kizárod, mint ezt az oldalt, nem?
Nő vagyok, de komolyan nem értem, miért ne lehetne itt ismerkedni. És ha itt nem, akkor mégis hol lehetne?
Sok mindenben hozzád hasonlónak tartom magam, és bizony találkoztam már itt olyan férfival, akivel jó volt beszélgetni, és ha nem lennék kapcsolatban, megfordult volna a fejemben más is. Persze, sok a hülye, de azért nem mindenki az.
Szóval, hol is próbálsz ismerkedni?
Személyesen ismerkedek, mert úgy nem építget hamis képet az ember arról, hogy milyen a másik. Nem érti félre, mikor látja, hogy valaki ilyen vagy olyan, ahelyett, hogy csak elképzelné magának, miközben a másik teljesen máshogy értelmezi az adott dolgot.
És nem utánzok senki.
Interneten sem kell feltétlenül hónapokat beszélgetni egy találkozó előtt...
De mindegy, úgy csinálod, ahogy akarod. Csak személyes ismerkedésnél kevés az olyan lehetőség, ahol a személyiségedet tudod megmutatni, nem csak a külsőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!