Az online társkereső oldalakon miért nem merik kitenni a fotójukat a társkereső férfiak? Pedig, állítólag komoly kapcsolatot keresnek! Aki nem meri felvállalni önmagát, azt hogyan lehet komolyan venni?
Köztudott, hogy az emberek többsége vizuális tipusú. Ránéz a fotóra, és eldönti, hogy tetszik, - vagy nem tetszik!
Sokkal többen találhatnának párjukra, társra, ha felvállalnák önmagukat!
sok lány se teszi ki a fotóját.
ebben kár általánosítani.
amúgy azért van több fotós lány, mert egy csomó kamuhirdetés van fent, hogy jobbnak tűnjön az oldal.
Lány vagyok. Én fizetős társkeresőn regisztráltam egyszer képpel. Jöttek a sablon üzenetek tömegével: "szép vagy - találkozzunk"...stb. Úgy gondoltam, hogy ne a külsőm miatt akarjon valaki társnak, hanem a belsőm miatt. Ezek után a képet leszedtem, meg is csappant az érdeklődés. Így viszont - ha jött levél - azok már sokkal személyesebbek és értelmesebbek voltak. Egy hónap után sikerült párt találnom!
Sok pasi is ezért nem rak fel képet, hogy inkább a "magamról rovat" alapján döntsön a nő sereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!