Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig a "sérült"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a "sérült" férfiak találnak meg?

Figyelt kérdés

Legyen az lelki sérült, "szellemileg" sérült - értsd. nincs ki mind a négy kereke és még sorolhatnám. Párkapcsolati, gyerekkori sérüléseket hordoz magával. Amivel nekem személy szerint nem is lenne problémám, mármint azzal nem, ha van valami gondja/bánata...Csak ezek az emberek nem tudják "jól" kezelni a hétköznapi helyzeteket, jelen esetben a csajozást.

Miért kell az első randi alkalmával már arról "siránkozni", hogy milyen szemetek a nők és hogy milyen nehéz manapság megélni? Mindenki tisztában van a jelenlegi helyzettel, de nem gondolnám, hogy bármi változna, ha morcosan pufogva erről beszélünk.

Az természetesen már más dolog, ha jobban megismerjük egymást és megosztjuk örömünket-bánatunkat...

Tényleg ennyire sok a megkeseredett ember vagy csak nekem van hozzájuk "szerencsém"?

2016. ápr. 18. 21:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

#8!

Egyértelműen ne az hangozzon el az első randin, hogy az összes nő egy mocskos k....a és hogy az előző barátnő milyen volt.

Miről kellene beszélgetni? Ezt a kérdést te sem gondolhatod komolyan...Annyi, de annyi téma van. Nem kell tudomisén milyen magaslatokban beszélgetni, csak érezzük jól magunkat egymás társaságában, feszengés és "túljátszás" nélkül.

2016. ápr. 18. 21:24
 12/32 anonim ***** válasza:
23%
A nők igazi angyalok. (1%) Nem okoz gondot a megélhetés. ( Nőre már nem költök, így extra könnyű az élet )
2016. ápr. 18. 21:25
 13/32 A kérdező kommentje:
#12! Hát apukám, megfogtad a mondandóm lényegét. Gratulálok! :D
2016. ápr. 18. 21:26
 14/32 anonim ***** válasza:
Hogyan érték el ezek a srácok, hogy randizz velük? (Komolyan, kíváncsiságból kérdezem, hogy tanulhassak belőle)
2016. ápr. 18. 21:30
 15/32 anonim ***** válasza:
55%

#11 Komolyan gondolom, mert most nem rólam van szó, téged kérdeztelek.

Egy konkrét példát nem tudtál mondani, hogy mit hallanál szívesen egy férfitől.

De akkor ismételten, megint más megközelítés:

Randizunk te és én. Milyen témákról beszélgetnél szívesen egy első randin velem ? Nekem kicsit úgy tűnik, hogy a) te sem tudod; b) nincs is jó válasz mert csak trollkodsz; c) Azimuthal quantumszám. Höhö, na az utóbbi biztosan nem.

2016. ápr. 18. 21:31
 16/32 anonim ***** válasza:

Elárulod mennyi idős vagy?

Csak érdekelne,hogy ezek egy felnőtt nő,vagy egy tinilány problémái?:)

2016. ápr. 18. 21:41
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát rinyával és hisztivel indítani egy randit valóban elég hervasztó és kedvrontó.

Nem értem a logikájukat, azt hiszik, hogy ettől szimpatikusak vagy vonzóak lesznek a másik fél számára? Nem veszik észre, hogy ez taszító?

2016. ápr. 18. 21:43
 18/32 anonim ***** válasza:

Elég durva...szerencsére nálam ilyesmivel még nem nyitottak, de ismerősi körben van ilyen pasi. Néha a hajamat tépem tőle.

Egyébként első randi témák: hobbik, nyaralások (imádom hallgatni mások beszámolóit, főleg külföldi utakról, de akár belföldi túrákról is szívesen beszélek, ez utóbbi akár későbbi randi is lehet), élmények, érdeklődési körök, tanulmányok, munka, könyvek, sorozatok, ételek, italok, állatok. Hirtelen ennyi jutott eszembe..

2016. ápr. 18. 21:45
 19/32 A kérdező kommentje:

24 éves leszek, szóval már bőven nem a tinilány kategória vagyok.

#15! Jó, oké randizzunk! Ott is megkérdeznéd, hogy na akkor miről beszélgessünk?! Mert az nagyon hervasztó lenne...

De akkor legyen: hobbi, tanulmányok, kedvenc étel, ital, és kedvenc bármi-mert ez kb. egy kifogyhatatlan téma. Filmek, zene, sorozatok, ki hogy tölti a hétköznap estéit. Akkor lehet még sztorizgatni, hogy ez történt velem vagy xy rokonnal ebben és ebben a szituációban, gyerekkorában, stb...Én első randin szeretek elmenni a sráccal sétálni, mert akkor ha meglátok valamit-legyen az akár egy kirakat, akkor én már abból tudok témát kreálni. Elég beszédes vagyok, szóval én azért sem tudom elképzelni, hogy témát kelljen keresni egy találkozón. Mert az jön magától! Jobb esetben...

2016. ápr. 18. 21:51
 20/32 anonim ***** válasza:
Milyen korúakkal randiztál?
2016. ápr. 18. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!