Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik itt pabaszkodnak, hogy nem találnak párt, miért nem próbálkoznak valami hasonlóval?
2015. nov. 1. 15:59
1/23 anonim válasza:
Ne buzdítsd már ilyen fa_szságokra szegényeket, még megcsinálják! XD
2/23 anonim válasza:
1) Ez csak egy összetákolt reklámfilm
2) Senki nem csinál magából hülyét
3) Akik internetes társkeresőkön vannak nem ennyire bátrak
3/23 anonim válasza:
Ha egy ocsmány kocka gitározna ott akkor már nem a haját babrálná, hanem a fintorogna és a telefonját :D
4/23 A kérdező kommentje:
Azt értem én, hogy reklám, De ennyu kockázatot válalhatnának mert azzal amit most csinálnak nem fognak elõrébb jutni. Nem azt mondom, hogy mind gitárral énekeljen az utcán hanem, hogy legyenek kreatívak. Mert a sírás meg nyavajgás már unalmas a " Szia cica van gazdád!?" meg nevetséges szerintem
2015. nov. 1. 16:10
5/23 anonim válasza:
Mert mi nem vagyunk ilyen jóképűek,és nem vagyunk ennyire bátrak sem,és lehet még hangunk sincs ilyen jó mondjuk... :) Szóval ránk inkább csak fintorognak,meg oda sem néznek a nők...
24/F
6/23 A kérdező kommentje:
Hé nem szidjuk a kockákat! Jó emberek és nagyon Sok jó hapsi van köztük! :D
2015. nov. 1. 16:11
7/23 A kérdező kommentje:
A reklámban szereplõ férfi teljesen átlagos.
2015. nov. 1. 16:12
8/23 anonim válasza:
"sok jó pasi van köztük"
Hát kérdező, hacsak engem nem veszünk jó pasinak, bár még annak is elmennék, akkor ok. :D
De pl. én mérnök infón vagyok végzős és hát akiket eddig láttam az egész egyetemista éveim alatt, annyi ocsmány pasit egy helyre gyömöszölni az istenkáromlás xD
25/F
9/23 anonim válasza:
Én ilyennel Olaszországban találkoztam, de ott nem társkeresés miatt, hanem aprópénzért csinálják. :-)
10/23 anonim válasza:
#4 normális hangvételű, egyedi bemutatkozó levél is unalmas ezek szerint, mert arra sincs válasz! De lehet a kreativitáson arra gondolsz, hogy fordítsam le héberre, hátha nem magyar a magyar társkeresőn lévő nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!