Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik itt pabaszkodnak, hogy nem találnak párt, miért nem próbálkoznak valami hasonlóval?

Figyelt kérdés

[link]

Ez legalább kreatív meg Aranyos

2015. nov. 1. 15:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, tényleg bátrabbnak kéne lenniük. De sajnos sokuknál még nem volt semmi pozitív élmény, nem tudják miért kéne igazán küzdeni. Ezért könnyebb az önsajnáltatás. Vagy legalábbis azt hiszik, de ez érthető.
2015. nov. 1. 17:07
 12/23 A kérdező kommentje:

Én személyszerint nem tudom õket sajnálni. Ha nõként képes voltam küzdeni a barátomért és életben tarok vele egy távkapcsolatot, ezek a férfiak is felmutathatnának valamit ahelyett, hogy kifogásokat keresnék, panaszkodnak és/vagy ócsárolják a nõket.

Mert az, hogy nem helyesek csak kifogás, rengeteg hapsi küldött már képet aki rondának tartotta magát, egy sem volt az.

Hogy nem tudnak énekelni, ki mondta, hogy szerenádozzon? Csak annyit mondtam legyenek kreatívak. Félénkek? Akkor rázzák maguk gatyába egy kicsit. Elismerem könnyebb panaszkodni, higy a.macsóknak meg barmoknak jutnak a jó nõk ha egyszer õk nem próbálkoznak azoknál a lányoknál akik után sóvárognak. Engem is sokszor kikosaraztak már Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya mégsem adtam fel.

2015. nov. 1. 17:34
 13/23 anonim ***** válasza:
47%

"mégsem adtam fel"

Úgy mondom, hogy nem tartom magam rondának, volt hosszabb kapcsolatom és nem utálom a nőket.

A nőknek SOKKAL könnyebb a társkeresés amíg fiatalok. SOKKAL de SOKKAL nagyon.

Majd akkor, ha 40+ leszel (és nem 20-nak nézel ki vagy 30-nak) megérted, de egészen addig azért könnyű dolgod van.

Ha pedig itt pár ember szeretne azon "sírni", hogy mennyire nehéz dolguk van, akkor miért nem hagyod hogy azt tegyék? Lehet közben építő jelleggel hozzászólni, de azért őszintén. Nekik sokkal nehezebb dolguk van.

2015. nov. 1. 18:04
 14/23 anonim ***** válasza:
47%

Egy férfinak sokkal többet kell tennie azért hogy legyen nője(mimt nektek hogy legyen pasitok). És mint írtam ha nincs pozitív visszacsatolása a probálkozásnak, csak a negatív érzés van meg, akkor meg miért is küzdene a srác? Miért probálkozna sokadjára, tenné oda magát éjjel nappal, változna meg, gyúrna, csajozos szövegeket tanulna, pénzét és idejét is erre vesztegetné el? Kell a jutalom érzése, de ha az sem tudod milyen az, akkor ba..hatod. (régebben ezért is segítettek a fiatal fiuknak csajozni, hogy tudják mi a dolguk, vagy a durvább példa, az apák ezért is vitték el prostihoz a fiaikat! )

Egyetlen megoldás van, komoly önfejlesztés, és kiatartás!

2015. nov. 1. 18:13
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

Én #13 vagyok, csak annyit, hogy ez az apa elvitte a fiát, szerintem egy tök kamu szöveg, nem látok magam előtt ilyet még nagyapánk idejében sem... Ez nem valami legenda? Vagy egészen az 1700-as évekig visszamentél?

2015. nov. 1. 18:17
 16/23 anonim ***** válasza:
2015. nov. 1. 19:05
 17/23 anonim ***** válasza:

A kérdés megfogalmazása előtt, ugye azért az nem tűnt fel, hogy ez a srác 10-es skálán legalább 7.5 de inkább 8 (arról nem beszélve, hogy tud énekelni). Szerinted ennek a másik srácnak bejönne ez a módszer? [link]

Főleg ha emellett alacsony is.

2015. nov. 1. 20:17
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok ronda, átlagos a külsőm, 175 cm és 67 kg vagyok(minimális felesleggel.) Gitározok lassan 2 éve, és viszonylag jó énekhangom van. 18 évesen havonta 120 ezer forintot keresek, amit arra költök amire akarok. Nincsenek nagyobb elvárásaim nők terén, mint a legtöbb párkereső hím egyednek, kb 8-10 szál cigit szívok naponta, alkalom adtán iszom alkoholt, akkor se tajrészegségig. Nem egy lánynál próbálkoztam már be, kedvesen udvaroltam hónapokig, odafigyeltem a lányra, mégsem éreztem soha azt hogy ebből lehet valami. Na most akkor merje valaki azt mondani hogy nem próbálkozunk eléggé.
2015. nov. 1. 22:56
 19/23 A kérdező kommentje:
#13 a férfi a videón egyáltalán nem 7.5-8-as :D max 6-os az én mércém szerint. És szerintem lenne esélye annak a srácnak akit mutattál
2015. nov. 1. 23:48
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha az általad linkelt videóban a srác max 6-os a te mércéd szerint, akkor kérlek linkelj már be egy képet, aki a te mércéd szerint 8-as vagy 10-es! Nagyon kíváncsi lennék. :D

Ugye csaj vagy? Ha ez a srác max 6-os, akkor én vagyok vagy -2-es, a haverjaim meg 1-2-esek.

2015. nov. 2. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!