Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési problémákkal van esélyem párt találni?
Nem ezzel kezdem az ismerkedést, de miután ez kitudódik, valahogy minden csaj eltűnik. Néha feláll, néha nem, sajnos a gyakoribb amikor nem. :(
28/F
Én azt mondom, ne mond el nekik lehet valakivel szerelembe esnél és már működnének is a dolgok. Lehet pszichés eredetű is akár.
Ha nem sikerül akkor menj el orvoshoz sok betegség függhet össze ezzel, ami akár komolyabb probléma is lehet mint a merevedés.
Biztos van , de menj orvoshoz , kezeltesd magad és tegyél érte hogy rendbe gyere.
Nekem első pár aktusnál nem akart működni , ideges voltam stb ezért vettem pár táplálékkiegészítőt mert beakartam magam biztosítani.
Ebből aktus előtt 1 órával 4 szemet szedtem
Ebből napi 4 szem
Ebből napi 6 szem
Ebből napi 1
Ebből napi 3
Ebből napi 1
Na ezeket szeded 3 nap után éjjel - nappal állni fogsz ezt garantálom.
Ha marok marcsira feláll, akkor nem fizikai probléma szerintem (bár erről nem írtál). Próbálj meg lazítani. Nekem az első együttlétkor nem állt fel, mert annyira izgultam. Lehet neked minden alkalommal ott motoszkál a fejedben hogy vajon fel fog-e állni. Ha ez a helyzet akkor ez inkább lelki eredetű probléma és akkor pszichomókushoz mennék.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!