Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Merevedési problémákkal van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedési problémákkal van esélyem párt találni?

Figyelt kérdés

Nem ezzel kezdem az ismerkedést, de miután ez kitudódik, valahogy minden csaj eltűnik. Néha feláll, néha nem, sajnos a gyakoribb amikor nem. :(

28/F

2015. okt. 24. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
orvoshoz, pszichológushoz nem mentél ezzel?
2015. okt. 24. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, ne mond el nekik lehet valakivel szerelembe esnél és már működnének is a dolgok. Lehet pszichés eredetű is akár.

Ha nem sikerül akkor menj el orvoshoz sok betegség függhet össze ezzel, ami akár komolyabb probléma is lehet mint a merevedés.

2015. okt. 24. 17:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Fizikai sérülés ért, azért áll föl nehézkesen. De volt már nem egyszer, hogy nagy nehezen felállt és amikor beraktam volna a csajnak akkor lelankadt.
2015. okt. 24. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
De attol meg valamilyen uton kielegitened nem?
2015. okt. 24. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Biztos van , de menj orvoshoz , kezeltesd magad és tegyél érte hogy rendbe gyere.

Nekem első pár aktusnál nem akart működni , ideges voltam stb ezért vettem pár táplálékkiegészítőt mert beakartam magam biztosítani.

[link]

Ebből aktus előtt 1 órával 4 szemet szedtem

[link]

Ebből napi 4 szem

[link]

Ebből napi 6 szem

[link]

Ebből napi 1

[link]

Ebből napi 3

[link]

Ebből napi 1

Na ezeket szeded 3 nap után éjjel - nappal állni fogsz ezt garantálom.

2015. okt. 24. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha marok marcsira feláll, akkor nem fizikai probléma szerintem (bár erről nem írtál). Próbálj meg lazítani. Nekem az első együttlétkor nem állt fel, mert annyira izgultam. Lehet neked minden alkalommal ott motoszkál a fejedben hogy vajon fel fog-e állni. Ha ez a helyzet akkor ez inkább lelki eredetű probléma és akkor pszichomókushoz mennék.

27F

2015. okt. 24. 18:16
 7/10 anonim válasza:
Engem nem érdekel a sex sőt utálom úgyhogy én örülnék. Elvisezed a csajokat vacsorázni moziba egyebek? Nem lehet hogy az a gond inkább hogy nem költesz eleget rajuk?
2015. okt. 24. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Irigyellek. Az enyém mindig áll... Egy idő után igen zavaró tud lenni :D
2015. okt. 24. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
olyan lanyt kellene keresned aki nem nagyon sexualis erdeklodesu. es mielott arra kerulne a sor oszinten elmondanad hogy mi a gondod. ha igy is vallalja akkor megtalaltad akire szukseged van. hidd el sok nonek nem a sex a legfontosabb egy parkapcsolatban.
2016. szept. 21. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia, mi a helyzet azóta? Hogy megy a párkeresés?
2017. okt. 8. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!