Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki külföldön dolgozik, az hogy talál magának párt, ìrnátok történeteket?
50F Németországból.
-- Sehogy.
Alkalmi kapcsolatok: ronda, buta, bunkó esetleg minezen tulajdonságokkal
rendelkező bennszülött hölgyekkel. Normális német nő eddig még nem állt velem szóba.
Magyar nőből a diplomás értelmes jobb darabok alapvetően német pasira vadásznak.
A maradékból bekacsint néha egy numera.
szinte ahogy letelepedtem, megtalált a párom:D
Külföldi persze. Magyarral is találkoztam, de szokás szerint róla is kiderült hogy hazug:D Nem is tartott sokáig, utána jött az itteni párom, immár 5 éve vagyunk együtt, voltak gondjaink, de alapvetően boldog vagyok, sosem találkoztam előtte ilyen jó emberrel, kitűnő férjjel, megbízható társsal:) Alapjáraton sem akartam hazamenni, de most már ez egészen biztos. Még akkor sem, ha ne adj isten elválnánk:)
Sztem ugy minth barmely mas orszagban vegulis a dolog lenyege ugyanaz:-)
A ferjem kulfoldi,6 Eve boldogan egyutt😄😄
50F Németországból.
Az előző 2-t is meg lehet húzni, amikor 10 - 20 év után dobják őket. Munkára nem szocializálódnak. Iszonyat lelkesen szopnak, ha eltudod hitetni velük, hogy hajlandó vagy eltartani őket.
5:os 4-s vagyok, konkretan fetrengtem a rohogestol amikor olvastalak:-))
Nem mintha ide tartozna,de ha a ferjem horribile dictu elveszti a munkajat, vagy elvalok tole vagy barmi, en akkor is kivaloan elleszek anyagilag leven sajat praxisom van (ugyved).
Ez egy tevhit, hogy minden ember a penzre hajt, habar pesten tartottam el eloskodoket, de akkoriban meg volt idom es energiam ilyesmire, ma mar nincs.
Ettol fuggetlenul tovabbi sikeres parkeresest kivanok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!