Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha egy nő nem talál magának párt, akkor két lehetőség van: vagy nagyon válogatós, vagy valami defektje van. " Ez szerintetek is így van?
Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 11:34
2/11 anonim válasza:
1) Nincs így.
2) Látom, működik a Ctrl+C, Ctrl+V nálad is. Előbb olvastam ezt a választ egy fél órával ezelőtti kérdésnél. Ennyire nincs témád?
3/11 anonim válasza:
szerintem nem, de itt sajnos nagyon sokan meg vannak győződve arról, hogy ez így van... :/ vannak ilyen lány ismerőseim és egyik sem válogatós, vagy defektes, mégcsak nem is csúnyák... egyszerűen nincs szerencséjük...
L/23
4/11 anonim válasza:
Mondjuk én ide tartozom: válogatós vagyok. Hála asok tapasztalatnak. Mondom: válogatós. Nem megkeseredett. De már látom szinte rögtön, kivel nem érdemes vesződni. Nekem abból ugyanis elegem van.
5/11 anonim válasza:
Ez nem csak a nőkre igaz, ha már ennyire általánosítunk. Elmondhatjuk a férfiakról is, hogy vagy nagyon válogatós, nem fog megelégedni akárkivel, pl. egy ronda vagy 150 kilós csajjal, vagy van vmi defektje (külsőleg, belsőleg, a körülményeivel kapcsolatban, anyagilag... stb).
8/11 anonim válasza:
Nem. Ezer oka lehet még, mint pl.:
-Titkon leszbi.
-Kis faluban/városban él, kevés lehetőséggel
-Nem volt szerencséje
-Szórakoznak vele a pasik
-Aszexuális
-Vagy ezek vlmelyikének ötvözete. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
9/11 anonim válasza:
De pontosan így van sajnos,és amiket írtok indokokat hogy miért nem szerintetek,azok pontosan ezekből fakadnak...
24/F
10/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Aki azt állítja, hogy csak ez a két oka lehet, az gerinctelenül hazudik. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!