Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek válogatós vagyok nagyon, ha a lányok kb mondjuk 30%-val kezdenék párkapcsolatba szívesen és ha valaki nem tetszik akkor nem akarok lefeküdni vele vagy kapcsolatban élni vele?
Figyelt kérdés
22f (szűz)#szűz #lány #csaj #pasi #válogatós #tetszik #srác #döntési lehetőség #választás szabadsága #magamra erőszakolom
2014. aug. 8. 18:51
1/8 anonim válasza:
Nem. ha nem tetszik valaki, akkor miért is kellene vele lefeküdni? Én is ugyanígy vagyok ezzel, csak lányként, és én is elküldöm azokat, akik szerint válogatós vagyok, a p|cs@ba. A nemi szerved nem jár alanyi jogon a másik nemnek, ebbe bele kell mindenkinek törődnie.
2/8 A kérdező kommentje:
és ha emiatt örök életemre szűz maradok? Még barátnőm sem volt soha amúgy pedig egyre öregszem
2014. aug. 8. 18:57
3/8 anonim válasza:
Nem vagy az, a 30% hozzám képest magas szám. Én a fiúkkal vagyok így, hogy vagy tetszik, de kiborít a személyisége vagy, egyáltalán nem jön be, ilyenkor mondják, hogy felszínesek vagyunk, meg a belső számít, de egy kapcsolat része az intimitás is, hogy a francba izguljon valaki fel, egy olyan embertől, aki egy kicsit sem vonzza. Szóval ne aggódj emiatt! 21L
4/8 A kérdező kommentje:
értem én, nem is aggódnék, de nekem több száz lány közül egyetlen egy sem volt még aki igent mondott volna, tehát akik tetszenek túl szép lányok ez a 30%, a legszebb 30% talán
2014. aug. 8. 19:02
5/8 Szupi2 válasza:
Kezd úgy a kapcsolatokat, (jó lányokkal) hogy először csak a barátja vagy. Fokozatosan kell meghódítani egy csajt, hogy bízzon benned. És nem vagy annyira válogatós és ez jó.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem a tanácsot .) csak azt nem értem, hogy akkor a többiek 75%-a miért képes arra, hogy első alkalommal már randira megy vele a lány vagy akár le is fekszenek egymással nagyon sok esetben egy buliban, buli után, első randi után stb... tehát ez h éveket várok lassan fél évtizedet ez már nem mondható szokványosnak, miközben igényeim sajnos az átkozott természet miatt nekem is vannak :/
2014. aug. 8. 19:09
7/8 anonim válasza:
Én is pont így gondolkozok, mint te. :D Nekem se tetszik valami sok csaj, akire azt mondanám, hogy milyen jó lenne együtt lenni vele. Én se voltam még nővel, de nem azért, mert annyira válogatok, hanem későn értem meg, és voltak rossz éveim amikor esélyem se volt ismerkedni. Nem szeretem azt ami ebben a világban megy, hogy ennyire fontos lett a szex és az állandó kavarások. Nekem fontos az, hogy tetsszen egy lány kívül belül, külsőleg is megvannak az igényeim cserébe adok magamra, de nagyon fontos a személyisége is. Azt utálom a legjobban, mikor egy pár ismerősöm azzal jön, hogy először gyűjtsek tapasztalatot legyek együtt olyan lányokkal, akik nem vonzanak annyira és utána keressek nekem tetsző nőt. Ezt a felfogást nagyon undorítónak tartom és logikátlannak is. Kérdező szerintem nincs azzal baj, ha válogatsz szerintem ez a normális, minthogy beéred olyannal aki nem tetszik, de ne legyél emiatt szomorú. Egyszer biztos megtalálod életed szerelmét, akivel boldog lehetsz csak legyél pozitív és ne görcsölj legyél laza! 24/F
8/8 anonim válasza:
Ha nem írod oda akkor is tudom hogy szűz vagy. Miért vagy szűz? Mert válogatsz! Nekem ez nem tetszik,az sem,ez túl ku.v@s, ez túl kövér,ez gebe..stb. Nem baj komám több marad nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!