Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek valamit az ellen, hogy ne legyek ennyire válogatós?
Figyelt kérdés
Csak egy bizonyos férfitípus jön be, ami miatt elég nehezen találok párt.
Az a "bizonyos férfitípus" olyasmi stílusú mint pl Johnny Depp vagy Kit Harrington
2014. júl. 12. 16:32
1/10 anonim válasza:
Adj esélyt annak is aki annyira nem jön be, hátha már jobban fog tetszeni miután megismered.
2/10 A kérdező kommentje:
Volt jópár eset, hogy adtam, de egyszerűen nem ment. :/
2014. júl. 12. 16:42
5/10 A kérdező kommentje:
XD
2014. júl. 12. 16:58
6/10 anonim válasza:
Nem igazán értem mire gondolsz... mert Johnny pl annyi stílust magára öltött már, hogy az hihetetlen... :D
7/10 anonim válasza:
Szerintem az arcszőrzetre gondol a kérdező.
8/10 A kérdező kommentje:
pontosabban arcszőrzet és hosszabb haj :D
2014. júl. 12. 20:43
9/10 anonim válasza:
Vagy úgy. Tehát annyi az egész, hogy tetszenek a borostás pasik. Meg jó ha hosszabb haja van az illetőnek. Ha ezt tudom, nem borotválkoztam volna meg pár napja és nem mentem volna tegnap fodrászhoz... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!