Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen válogatós külsőre? Ez ellen lehet valami tenni? Például hogyan tudnám elérni, hogy testileg ne undorodjak a kövér lányoktól és tudjak dugni velük is?
Az a baj, hogy nem vagyok magas és túl vékony, atléta alkatom van, ami nem jön be a mai szebb, törékeny alkatú lányoknak,mert szerintük csak egy magas, izomállat tudja őket megvédeni vagy a magassarkújukhoz nem passzolnék.
Szóval én ezért próbálom, hogy esélyt adok ezeknek a szerencsétlen csúnya, kövér lányoknak, mert ők sem kellenek senkinek,ahogy én sem lényegében ( vagyis azoknak nem kellek, akik nekem bejönnek, meg úgy a letöbb fiúnak, mert vonzóak külsőre is), de amikor smároltam egy ilyen kövér lánnyal, valami belül azt mondta, hogy fúj ez nekem nem megy, nem vonzó, taszított magától és azóta is hólyén érzem magam, haveromat leordítottam, pedig nem az ő hibája, hogy részegen smráoltam egy ilyen lánnyal, de mégis rávetítettem ki a dühömet és a hibámat, csak szeretetre vágytam aza csúnya, kövér lány is, és így kihasználta, hogy smárolhat velem, de miért nem érzem azóta sem kellemes emléknek, miért undorodom a kövér lányoktól?
Lehet, hogy a siónyi agyaddal még mindig nem sikerült felfogni, úgyhogy leírom újra:
Attól, hogy itt égeted magad a szánalmasabbnál szánalmasabb kérdéseiddel, még rohadtul nem lesz barátnőd!!! Ha élőben is ilyen nyomorék vagy, akkor mondjuk ezen nem is csodálkozok.
Ahányszor már kiírtad ezt a kérdést, találhattál volna magadnak vmi lyukat, amit betömhetsz.
Mellesleg tudod kinek kellenél, mint könyöradomány... Esély... Jobb esetben egy csaj elhajtana a fenébe, mert sajnálatból, szánalomból akarsz vele kezdeni.
(Én pl 175 cm alatti pasikkal nem foglalkozom, sajnálom, de ez van. Nem tudom őket magamra erőltetni. Ugyanez a helyzet a túl kövérekkel, a túl vékonyakkal, meg a kék szeműekkel. A maradékból válogatok, vagyis ha szingli lennék, de nem vagyok. De milyen már "Jaj, Pista, nem tetszel, mert alacsony vagy, undorodom a fajtádtól, de úgy szeretnék neked esélyt adni, próbáljuk meg"...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!