Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen válogatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen válogatós külsőre? Ez ellen lehet valami tenni? Például hogyan tudnám elérni, hogy testileg ne undorodjak a kövér lányoktól és tudjak dugni velük is?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 09:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ma 10:29

Hát épp erről beszéltem, én sem kellek senkinek sem meg a csúnyácska, kövér lányok sem, épp azért kéne összejönnünk.

Most mi ezzel a baj? Nem, hogy örülnének neki, hogy legalább próbálom lejjebb adni az igényeimet, már úgyis támadtak, hogy mit képzelek én magamról, hogy vékony lányokra hajtok, amikor egy kövér lányban is ott az érték, ők is szerethetőek. ÉN csak megfogadtam a tanácsot és próbálkozom változni. De ti mindig csak a rosszat látjátok bennem.

2012. jún. 25. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:
vannak csúnyácska vékony lányok is. add lejjebb az igényeidet kicsit máshogy.
2012. jún. 25. 10:39
 13/16 A kérdező kommentje:

ma 10:39

Igen, vannak, de ők azért, ha megnézed foglaltak, ritka köztük az olyan, aki nem kéne senkinek. Én tudnék mondani jó néhány csúnyácska arcú, de vékony alkatú lányt, aki párkapcsolatban van , de kövér csúnyákat nem, meg az sem véletlne, hogy ők tapadnak rám neten is.

2012. jún. 25. 10:43
 14/16 anonim ***** válasza:

"Nem, hogy örülnének neki, hogy legalább próbálom lejjebb adni az igényeimet, már úgyis támadtak, hogy mit képzelek én magamról, hogy vékony lányokra hajtok, amikor egy kövér lányban is ott az érték, ők is szerethetőek. "

Pont erről beszélek.

Ez olyan lesajnáló...

Nekem sincs sok önbizalmam, nem vagyok egy ideál (165/65, + a stílusom sem annyira megnyerő). Megpróbáltam régen, hogy esélyt adok olyannak, aki nem tetszik. A vége mindig ugyanaz lett, 2-3 nap múlva közöltem, hogy nem megy. "Szemét büdös k*rvától" kezdve a "legyél öngyilkosig" gyönyörű jelzőket kaptam. Hozzáteszem, én nem azért jöttem velük össze, mert úgyse lesz jobb, hanem el akartam valakit felejteni. Nem sikerült. De a lényegen nem változtat.

Attól, hogy fejben eldöntöd, nem tudod befolyásolni. Ha ezzel próbálkozol, senki nem fog jól járni.

2012. jún. 25. 10:47
 15/16 A kérdező kommentje:

ma 10:47

A te alakod még nem vészes amúgy meg, én durvábbra gondoltam, aki tényleg igazán kövér és nem kell senkinek sem. De lehet igazad van, csak már elegem van, hogy senkinek sem kellek. Ha magasabb lennék más lenne a helyzet.

2012. jún. 25. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Átérzem a gondodat, kicsi vagy, és gizda, én meg dagadt vagyok 177cm és 89kg szóval nekem se könnyebb:( Egyébként meg ha részegen smároltál egy nagyobb darab csajjal, akkor kúrj be megint, és ha kijózanodsz, akkor mondjuk rájössz, hogy undorodsz, de részegen attól még jól érzed magad legalább.
2012. jún. 25. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!