Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kik a válogatósabbak külső alapján? Kik nézik meg sokkal inkább, hogy kinek adnak esélyt az ismerkedésre? Főleg személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hiszen az igazolja a való életet.
1. csúnya fiúk
2. helyes fiúk
3. csúnya lányok
4. szép lányok
En szep lanynak tartom magam es megnezem h kivel jarok..
de van egy szep baratnom, de a baratja rettenetesen nez ki..
gusztustol es szemelyisegtol fugg nem ilyesmitol..
sokan kérdezik h mi számít, a külső vagy belső...szerintem mindkettő.
Ha nem interneten ismerkedünk, akkor normál esetben, meglátjuk az illető lányt vagy fiút, megtetszik, valami megfog benne minket..belelátunk az agyába? nem! Mikor tudjuk meg h milyen a belsője ? ha megismerjük.....ha leülünk vele beszélgetni...
Szóval külső alapján megyünk oda.
Ergo ha valakinek nem tetszik az illető akkor nem megy oda, avagy elutasítja.
Ez csak akkor van máshogy ha neten megy a dolog! Mert ott sokan beszélgetnek megismerik a belsőt egy kicsit és utána kapnak képet olykor olykor.
ÉSSS a válaszom a kérdésedre MIND! NINCS SORREND!
ma 18:47
Ez érdekes, nem gondoltam volna, hogy a szép lányok nem is olyan válogatósak külsőre. Igaz, ha pénzről van szó, akkor mindegy nekik a külső.
Bár a csúnya lányoktól már én is kaptam durva elutasítást, csak néztem, hogy miért is bánt így velem, amikor még csak nem is egy szépség, szerintem örülnie kellett volna, hogy valaki leszólította illedelmesen ismerkedési szándékkal egy olyan helyen, ahol láthatóan ráérősen üldögélt. De szép lányok is elég durván le tudják koptatni aze mbert külső alapján. Mivel fiú vagyok én csak a lányokról tudok véleményt mondani, velük vannak tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!