Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire fontos számotokra a külső?

Figyelt kérdés

Konkrétan ismertek mondjuk egy fiút, tök jó fej, vicces, érdekes és sokak szerint jó ember, de mackós típus. Ha kedvelitek és Ő mondjuk többet szeretne egy barátságnál, akkor hogyan viszonyulnátok hozzá? Lehetne nálatok esélye, tekintve hogy belsőleg már elfogadtátok és szimpi is nektek?

Kort is írjatok légyszi!

25/F

2012. jún. 5. 14:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vonzódok hozzá, akkor az ügynek annyi.. :) valamennyire számít a külső, de persze hülye,unintelligens, bunkó emberrel sem jönnék össze :)
2012. jún. 5. 14:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
pont annyira, mint nektek :D
2012. jún. 5. 14:40
 3/16 A kérdező kommentje:

14:40-es válaszoló: Ott a pont! :)

Persze millió számra látni kivételeket, hogy nálam rondább pasiknak átlagon felüli nőjük van... ennek mi lehet az oka?

2012. jún. 5. 14:43
 4/16 anonim ***** válasza:

Hogy jobb emberek/szerencsésebbek stb.

Amúgy nálam a mackós még nem hátrány, a nagyon vékony férfiakkal nem tudok mit kezdeni, engem taszít.

2012. jún. 5. 14:44
 5/16 anonim ***** válasza:

jó kedvemben vagyok, szóval leírom az őszintét :)

nem földhözragadtan nézem ezeket a dolgokat, tehát nem úgy vagyok, h aki nem sötét hajú és szemű, azzal már szóba se állok, hiszen rengeteg jó pasi van. egyszerűen az a feltétel, h vonzódjak hozzá. és ehhez a külső is nagyban hozzájárul. persze voltak csúnya esetek is, amikor a pasi külsejébe minden további nélkül bele tudtam volna szeretni, de olyan undorító volt a viselkedése, h egy idő után már ha ránéztem, undorodtam tőle. szóval: egy a fontos, legyen benne valami vonzó, ami megfog. külső, belső egyaránt.

2012. jún. 5. 14:46
 6/16 A kérdező kommentje:
Biztos nem csak ennyi a magyarázat! Ugye? :)
2012. jún. 5. 14:48
 7/16 A kérdező kommentje:
Alapvetően megértem és köszönöm a reakciódat... ezt akkor lehet "kisugárzásnak" is hívni, igaz? :)
2012. jún. 5. 14:53
 8/16 anonim ***** válasza:

az egyik előző válaszoló is írta, hogy a külső igenis számít, ezzel én is egyetértek. lehetne akármennyire jó fej valaki, ha fizikailag nem vonzódnék hozzá, férfiként semmi esélye sem lenne nálam. viszont barátok attól lehetnénk.

de lehet ám, hogy csak én működöm így :D csak tudod, ha megismerek valakit és ilyen szándékkal közeledik, akkor azon kezdek el gondolkozni, hogy el tudnám-e képzelni, hogy megcsókoljon, vagy a későbbiekben "úgy" érjen hozzám. ha nem, akkor... :)

2012. jún. 5. 15:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Én pl szeretem a mackós fiúkat, párom is ilyen.

22/L

2012. jún. 5. 16:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha ezekhez a tulajdonságokhoz még párosul egy normálisabb arc akkor nekem az illető nagyon tetszene.
2012. jún. 5. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!