Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év feletti lányoknál is még ugyanolyan fontos a külső, ugyanannyira fontos hogyan néz ki egy pasi? Vagy inkább ez már másodlagos dolog lesz?
a külső minden korban fontos, hiszen részben meghatározza a fizikai onzalmat, ami nélkül nincs kapcsolat. az más kérdés, hogy az ember ízlése változik, tehát mondjuk a tizenéves lányoknak még inkább a gyerekesebb külső jön be, míg később a férfiasabb vonások a nyerők. legalábbis magamon és az ismerőseim körében ezt figyeltem meg. az meg külön szerencse, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, hiszen abból nagy kavarodás lenne :D
29/n
Külsőleg én csak annyit nézek meg egy pasin,hogy ápolt e!De ez szerintem minden nőnél alap!
Belső nálam már 100x-or fontosabb!Mert hiába helyes,dögös egy pasi ha belül meg sík üres.
26/L
Szinte gondoltam, h ez lesz, h a vegen kiderul, h itt senkit nem erdekel a kulso, a lenyeg a belso:D
A kis alszentek:D
Még szerencse, hogy a férfiakat a külső egyáltalán nem érdekli:)
Engem érdekel a külső, nincs konkrétan meghatározva, hogy csak a szőkehajú-kékszemű-fehérlovon, de ha valaki nem tetszik egyáltalán azzal nyilván nem lesz párkapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!