Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen egy tökéletes pasi? (külső, belső, öltözködés stb. )
Empatikus elozekeny, vedelmezo, de megsem fojtogato, humoros, intelligens, tajekozott, a tarsasag kozpontja, romantikus, macho es egy vadallat egyben.
Tudom, tudom, ilyen a vilagon nincs!
Kulsore: magas, kidolgozott testu, napbarnitott es sotet haju es szemu.
Mmmmmm........
Szerintem mindenkinek más, nameg kortól is függ.
Nekem:
Külsőre: Magas, nem kigyúrt, de azért ha kell meg tudjon védeni (ez nem egyenlő azzal hogy izomkolosszusnak kell lennie, ez inkább fejben dől el szerintem...viszont akkor ezt inkább a belső tulajdonságokhoz kéne sorolnom) sovány/vékony kinek hogy tetszik...Szemszín mindegy, a barna szemet nem csípem annyira, a kékért vagyok oda. De természetesen nem ez fog eltántorítani egy sráctól. Hajszín is mindegy végülis, a szőke annyira nem az én világom, de ez sem kizáró ok. Szakálla vagy bajsza ne legyen, persze ha csak fiatal szakáll/bajusz az rendben van, de egy dús őserdő azért ne...Ja és ne legyen kopasz. Nekem az visszataszító...
Belsőre: Legyen kedves, megértő, legyen humora, ne legyen nagyképű, bunkó, nemkell anynira beszédesnek sem lennie, legyen valamilyen szinten romantikus, de legyen egy vad szenvedélyes oldala is velem szemben :) Más lányok felé ne kacsintgasson...Néha dicsérjen, mutassa ki az érzelmeit, nekem akár még sírhat is :) Persze nagyon sajnálnám mert rossz érzés látni mikor egy fiú sír, olyan szomorú és megható...:\
Szerintem mindent leírtam...De ez is relatív, ahogy a szépség, stb. Ízlések, és pofonok :D
15/L
Nekem a párom: kedves, odaadó, hűséges, ragaszkodó, gyengéd, megértő, jó a humora, magabiztos, védelmező, kicsit nagyszájú, akaratos, öntudatos, rögtön a társaság középpontjába tud kerülni mindenhol, talpraesett.
Külsőre soha nem igazán volt ideálom, de azért az érzelmes, barna szem, sötét szemöldök, a nem túl vékony testalkat általában bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!