Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért olyan fontos a külső?
nők a férfi cselekedetei miatt szeretik meg a férfit
férfiak meg a külsejükért szereti a nőket
a férfiak ezért hazudnak sokat a nőknek pedig ott a sok smink :D
viccet félretéve, azért van ez mert azt akarják hogy mindenki őket csodálják hogy milyen gyönyörűek. nem képesek elfogadni magukat úgy ahogy alapból néznek ki ezért sminkelnek hogy mindig mindenkinek betudjanak jönni (ami persze ritka siker)
A páromnak copfba kötött hajjal,smink nélkül tetszettem meg.Szóval nem tudom...Talán ez a mai világ túl felszínes.
Én szeretem az egyszerűséget,a természetességet,és utálom a sminketa műkörmöt,a póthajat,a hajvasalót,a csillámot,és a rózsaszínt.Mégis minden nap tiszta hajjal,bőrrel jelenek meg,tiszta,csinos ruhában.Nekem ez elég.Csak kell még hozzá egy kis mosoly és kedvesség is.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00
Te lehetsz álmaim nője. :D Sry.
Én sem értem minek az a sok pucc, sokkal közvetlenebb tudnék lenni olyan lánnyal, aki minden ilyen vacak nélkül, csak önmagát adja... Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a kozmetikai cuccoknak olyan szaga van... Ha nem lucsog a csaj a parfümtől, és megvág az arcra felvitt fél kiló por szaga, kontrollálhatatlanul összerándul az arcom :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!