Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fontosabb a nőknek a külső, mint a férfiaknak?
Nem nemfüggő, egyén- és érzelmi intelligenciafüggő.
Nem hinném, hogy valaha valaki is vett volna elég nagy mintát az emberiségből, hogy erről tudjon valamit állítani.
Szerintem ez igy túl általános.
En ffi vagyok és tényleg nem annyira fontos nekem a külsö. Ugyanis ha le van kopva kicsit a biciglim külsö de a belsö még jól felpumpálható akor megy a bicaj.
Azt hiszem a metafórát mindenki érti.
Osztályban csak köszönő viszonyba voltam egy csajjal. Nem igazán szép, egyáltalán nincsenek nagy domborulatai sem. Aztán, elkezdtem vele közelebbről ismerkedni... kedves, nagyon szerény, vicces csaj volt, akinek a közelébe önmagad lehetsz, elengedheted magad. 2 hónap után ő lett a barátnőm.
17f
a nőknek gondoskodás kell, és h felnézzenek a pasira v.miért.
ha nem vagy szép, legyél izmos - ha az sem akarsz lenni, legyél eszméletlen művelt - ha az sem lehetsz, tudj megszerelni minden elektromos bigyót.
a lényeg, h v.miben nagyon jónak kell lenni.
a maáik, h a nő érezze magát úgy, h ő a királynő, ha veled van. a humorosság is jó pont.
én inkább járok 1 vicces emberkével, akivel mindenféléről tudok beszélni, mint 1 tökéletes testű, de agyatlan illetővel.
20/L
Utolsónak mondanám, hogy sajnálom, hogy ilyen tapasztalatid vannak... remélem majd lesznek jobbak is.
Előtte lévőnek pedig köszönöm a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!