Ha a férfiaknak fiatal, szép, szexy nő kell, miért gáz, ha a nőnek is nagyok az elvárásai, csak nem feltétlen külső terén?
Sok pasi megszólja a nőket, hogy csak a pénzre, anyagi biztonságra mennek stb. És akkor mi van?
Ők meg a szép, fiatal lányokra buknak és eszük ágában se lenne egy idős, csúnya nőt választani.
Azért, mert az ilyen pasik értékrendje szerint az úgy van rendjén, ha a barátnő szép, fiatal, szexy, de persze őket már nem a pénzük miatt kell szeretni, hanem mindennemű egyéb kiválóságuk miatt. :D
Mindkét típuson (nőn és férfin) is csak kacagni tudok. :)
"csak a pénzre, anyagi biztonságra mennek stb. És akkor mi van?"
Az van, hogy az ilyeneket kilóra meg lehet venni.
Mert óriási a különbség!!
Egy nő, a pénzre gondolva bárkivel simán elszexelget...
Egy pasinak meg semekkora összegtől sem lesz merevedése!
Ergó: csak jó nő kerülhet a képbe!!!
"miért gáz, ha a nőnek is nagyok az elvárásai,"
Általában MINDEN nőnek nagyok az elvárásai...
...mert túlértékelik magukat.
Azután meg koppannak!!
No igen, pont ezért koppan mindenki a végén :D
Én pl. jóval leengedtem a mércét mind anyagi, mind külsőségi, mind személyiségi kérdésben, mert megszerettem a párom. És lám, 2 év alatt kinőtte magát pontosan azzá az emberré, akit én megláttam benne anno. És semmilyen direkt befolyással nem kellett lennem rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!