Fiatal huszonéves, harmincas párok, ti mennyire messze laktok a szüleitektől és milyen gyakran látogatjátok őket?
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert én 18 éves korom óta külön élek a szüleimtől, először 18-21 éves koromig 60 km-re, majd 22-23 éves koromig 40 km-re, utána 24-25 éves koromig 130 km távol laktam a szüleimtől exemmel, s akkor mindig is arról álmodoztam, hogy bárcsak egy városban lakhatnék a szüleimmel, s mostani párommal együtt élek itt ugyanabban a városban már 4 hónapja, ahol a szüleim élnek, csak a szomszéd utcában lakunk együtt párommal, s így ez nagyon jó, mert szinte minden nap tudunk találkozni szüleimmel, ha csak egy kis időre is, s így ez azért is jó, mert nem megyünk egymás agyára mivel nem élek együtt szüleimmel, viszont minden nap tudunk találkozni, s így ez csodálatos! Kíváncsi vagyok továbbá még, hogy a mai huszonévesek mennyire vágynak a szüleikhez vissza a gyökerekhez, s kinek mi a véleménye erről hol jó élni, s kinek álma, h abban a városban élhessen, ahol a szülei! Kíváncsian várom a válaszokat! Nekem megadatott a boldogság, az álmom valóra vált, remélem sokatoknak valóra válik majd!
25/N
Én 15 éves koromtól 55 km-re, 20 éves koromtól 90 km-re. Ez már elég távol van ahhoz, hogy csak évente 1-2× jöjjenek látogatni.
Én nem szívesen vagyok velük, nagyon más az életritmusunk, a felfogásunk, bár jó a kapcsolat köztünk. És hiába a szülővárosom, nem szeretnék később sem ott lakni.
23/F
18 éves koromtól 40 km-re.
Kocsival fél óra.
Elég messze hogy ne menjek gyakran,de elég közel hogy bármikor meglátogathassam őket.
Kb 2 havonta megyek.
Párom szülei ebben a városban laknak,de nagy város,10km kb.Párom heti 2-3x megy 1-1 órára,én csak 2 hetente ha muszáj
24/N
Amikor 18 évesen elköltöztem akkor apámtól olyan 60km.re laktam.Majd 27 évesen én a 16 kerületben,az apám a 9 kerületben lakott.36 évesen jelenleg olyan 1800 km-re lakom tőle,és így csak évente egyszer látogatom meg.
Én bár apumat nagyon szeretem,sose akartam visszamenni a szülői házba.Jó ez így,hogy támogatom,segítek,és amikor csak tudom meglátogatom..
20 éves korom óta lakok párommal, külön a szülőktől. Az én szüleim a város másik végében laknak, kb egy óra tömegközlekedéssel.Hetente-kéthetente látogatom őket, ahogy az időm engedi. Inkább kötelességből, mint élvezetből.
Párom szülei viszont 6-7 órányi buszozásra vannak (sajnos nincs kocsink), így évente csak kb 2szer látjuk őket legnagyobb sajnálatomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!